USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

«Разом нам під силу творити магію»: на Волині волонтери здійснили заповітні бажання дітей

13 Серпня 2021 07:00
Днями волонтери здійснили найбільш сокровенні мрії маленьких вихованців Волинського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей.

До проекту волонтерки Анастасії Рудик «Чарівна скриня», який відбувся під гаслом «Разом нам під силу творити магію та здійснювати мрії», залучили працівників Нацполіції області. Зокрема, представників головного управління ювенальної превенції, поліцейських офіцерів громади, працівників управління організаційного аналітичного забезпечення та оперативного реагування, управління патрульної поліції, кінологічний центр ГУНП та ковельський міськрайонний відділ управління державної служби з надзвичайних ситуацій у Волинській області.

Заначимо, що у КП «Волинський обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей» перебувають діти-сироти, позбавлені батьківського піклування, та ті, хто потрапив у складні життєві обставини.
Незадовго до акції діти заповнювали запропоновані волонтерами анкети, в яких вказали 45 найбільш заповітних мрій.
Спільно з представниками Нацполіції та працівниками ДСНС Волині волонтери здійснили мрії діток, які ті написали в листах. Подарунки отримала кожна дитина.

Читати ще: «До доці хочу». Волонтери здійснили мрію 95-річної волинянки побувати на могилі доньки

«Також ми придбали великий басейн для всіх дітей, і в один з теплих серпневих днів хочемо влаштувати там пляжну вечірку з арт-терапією, бульбашковим шоу і солодкими гостинцями. Щодо самого свята, то воно було найбільш масштабним в історії мого волонтерства. Пожежники у нас були вперше. Вони вишикувались, увімкнули проблискові маячки, сигнали. Діти були в приємному шоці, плескали в долоні. Навіть я, доросла тьотя, раділа і фотографувалась. Всі дорослі - волонтери і гості - раділи як діти, знімкувалися зі службовими автомобілями та собаками, які, до слова, також вперше були залучені до нашої благодійної акції. Незважаючи на дощ, діти довго нас не хотіли відпускати. Вони дуже контактні. Одним словом, атмосфера була дуже крутою», - каже організаторка заходу Анастасія Рудик.
Крім смаколиків і подарунків, волонтери придбали лед-освітлення в актову залу закладу.

Раніше Інформаційне агенство Волинські Новини розповідало про те, як волонтери втілили в життя мрії самотніх стареньких із відділення стаціонарного догляду для постійного проживання територіального центру соціального обслуговування у селищі Заболоття Ратнівського району.

Вікторія СЕМЕНЮК

Фото Світлани ШИНДЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus