USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Сліди від контрафактної горілки луцького депутата від БПП «замітають»?

20 Квітня 2017 17:34
На складі у Луцьку, де вчора, 19 квітня, виявили контрафактну горілку, досі не провели обшуки. Тим часом, об'єкт працює без перерви, навіть вночі. А відсьогодні на території складу побільшало ще й охоронців, впускають лише вантажні автомобілі. Мабуть, посилюють охорону об’єкту ще й тому, що стражі порядку відбивають атаку журналістів, які й виявили контрафакт на складі. І відбивають у буквальному розумінні цього слова - кулаками.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що вчора, 19 квітня, «накрили» склад контрафактної горілки луцького депутата, очільника фракції БПП «Солідарність» у Луцькій міській раді Петра Нестерука. Зокрема йшлося про те, що в Луцьку горілку без належних акцизів продавали по 36 гривень за пляшку на одному зі складів ТОВ «Полісся-Трейд». Підпільний пункт незаконного продажу алкоголю викрили журналісти місцевого телеканалу.

Аби припинити правопорушення та притягнути винних до відповідальності, журналісти написали заяву в податкову поліцію. Вони ж спробували провести перевірку ще вчора, 19-го квітня, та двері на склад їм не відчинили. Тому, вирішили це зробити через суд. Відповідно, працівники податкової поліції підготували матеріали справи та надіслали їх в прокуратуру міста Луцька.

Чи прокуратура надіслала клопотання у Луцький міськрайонний суд задля отримання ухвали для дозволу на перевірку - невідомо. В прокуратурі пояснень не дають. Кажуть, що спеціаліст, який зараз цим займається, в суді. Втім, у в суді відповіли, що «не в курсі справи» й радять слідкувати за переліком судових засідань на їхньому сайті.

Своєю чергою, Інформаційне агентство Волинські Новини звернулося за коментарем у прес-службу обласної прокуратури. Проте інформацію також не надали, мотивуючи відмову тим, що це - таємниця слідства.

Зауважимо, черговий прокурор та суддя працюють цілодобово, відповідно, при бажанні, рішення на обшук податкова поліція могла отримати ще вчора.

Чи з'явиться найближчим часом ухвала суду й коли розпочнеться перевірка складу – питання риторичні, адже працівники ДФС у Волинській області говорять, що, буцімто, вони вже зробили все, що від них залежить і тепер справа за судом.

Доки різні державні структури визначаються з дозволом на обшуки складу, де журналісти купили горілку без належних акцизних марок, та тим, хто за що відповідає, об'єкт працює і в день, і вночі.

Журналісти ТРК «Аверс» та члени ГФ «Варта порядку»чергують цілодобово біля складу, аби всю горілку не вивезли з території. З їхніх слів, цілу ніч у вікнах горіло світло, торохкотіли пляшки. Також до складу під’їжджали автівки та щось відвантажували. Журналісти припускають, що завезли нові акцизи, які бралися переклеювати.

Сьогодні ж, 20-го квітня, охорону на території посилили. Приїхала приватна фірма «Кобра» та чоловіки спортивної статури, одягнені у цивільне. Журналістів із території випровадили, браму зачинили.

Втім, як виявилося, ця територія є комунальною у спільному користуванні з орендарем, тому обмежувати доступ до неї не мають права.
На місце викликали поліцію, але ті лише розвели руками. Кажуть, цим займалися вчора їхні колеги й вони нічого не знають.
Поліція поїхала, а інша група так і не з’явилася. Натомість, з-за огорожі вийшов один із охоронців об’єкту та вдарив в обличчя оператора, аби той не знімав відео.

За станом на 16.30, на складі обшуки так і не відбулися, натомість на територію заїжджають час від часу вантажні автомобілі.

Із власних джерел стало відомо, що вчора, 19-го квітня, голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик телефонував до керівництва ДФС в області, аби справу «залагодили».

Ймовірно, що відсутністю перевірок на складі впродовж другого дня, певні впливові сили дають підприємцям час, аби «замести» сліди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Анонім Показати IP 20 Квітня 2017 19:04
БПП - Бандитська Партія Порошенка
123 Показати IP 20 Квітня 2017 19:41
Мартиненка взяли. Час Гунчика брати
Анонім Показати IP 20 Квітня 2017 19:54
не держава а йух знає що. гондурас відпочиває
Знаючий Показати IP 20 Квітня 2017 20:33
М***ра в своєму стилі-соплі жують
факт Показати IP 20 Квітня 2017 21:30
А при "папередниках" такого безладу в країні не було...
1111 до факт Показати IP 21 Квітня 2017 08:30
Може й було, проте в кишеню до простого люду не лізли і на коліна не ставили.
51 омбр(позор) Показати IP 20 Квітня 2017 23:13
А де самооборона,автомайдан,активісти,муніципали,спілка Ато,ветерани Афгану,ну і т.д.......
123 Показати IP 21 Квітня 2017 08:54
Скажіть до кого звернутися крім ментів, прокурорських і т.д, я вам по Нестеренкові ще й інші склади покажу, про які ці служби знають.... але нічого чомусь не роблять???????
Иван Показати IP 21 Квітня 2017 09:53
Где активисты? где "варта порядку" - куда правосеки подевались? Данильчук, ау-у?!! - попросим и тут побороться. Запустить "красного петуха" на эти склады. Огонь и пепел - лучшие судьи в борьбе с контрафактом и "палёнкой"
Лучанин Показати IP 21 Квітня 2017 12:18
Одна банда пішла,інша ще крутіша її замінила.Люди, до яких пір можна терпіти це свавілля? Навіщо було міняти міліцію на поліцію?За бідон самогону людину робили винуватою? її в той час світив штраф,а зараз продають фальсифікат .Може та горілка і добра,але не копійки в державу нічого не сплачено.Ви хочете пенсії,зарплати інші виплати,а де їх взяти?
до 123 Показати IP 21 Квітня 2017 13:04
закинеш адреса на пошту?
11 Показати IP 22 Квітня 2017 12:50
Щось це все дивно . Тут кажуть то накрили бариг які продають пальонку . На Волинь пост кажуть що вол . Новини з аверсом все придумали . Що це все укроп винен що вони пальонки без акцизу продають . Так хто в цьому всьому винен ?
Палагута до 11 Показати IP 22 Квітня 2017 22:56
Бо Петя наша корова і ми її доім, а на алкашню, яку споюємо нам начхати. Петя - чесний бізнесмен
Ми тут Показати IP 22 Квітня 2017 22:16
не при ділах.... Путін, Путін, Путін товариші винен ... Це його горілочка ! ( КОРОТКО напишу- в Україні- руїні - ДУРДОМ і ПЕКЛО !!! )

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus