USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Створення Антикорупційного суду стане сигналом для інвесторів

7 Червня 2018 08:29
В разі провалу голосування по Антикорупційному суду і припинення співпраці із МВФ, на українську економіку чекає глибока інфляція, ціни зростуть, утім дефолту не станеться, уряд спроможний буде виплачувати свої рахунки по кредитах, - вважають економісти Американського центру за Міжнародне приватне підприємництво.

Про це йдеться у сюжеті Голосу Америки.

Міжнародні інвестори називають сьогоднішнє голосування в парламенті критичним, яке покаже, чи варто їм мати справи з Україною.

Зі слів голови Американської торгової палати в Україні Андрія Гундера, створення Антикорупційного суду стане для інвесторів сигналом про серйозні наміри України боротися з корупцією.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
хехъ Показати IP 7 Червня 2018 10:33
На старт, внимание, аарш!! Куды побежали? Не в ту сторону!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus