USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Телеканал Zik купив бізнесмен з оточення Медведчука

14 Червня 2019 18:52
Власником телеканалу Zik став Тарас Козак, який балотується до Верховної Ради за списком Опозиційною платформи – За життя, і є бізнесменом з оточення кума Путіна Віктора Медведчука.

Про це йдеться в прес-релізі, опублікованому на сайті 112.ua.

«Тарас Козак став новим і одноосібним власником телевізійних мовників телеканалу Zik – компаній Міст ТБ і ТРК Нові комунікації. Таким чином, в медіаактивах Козака тепер три канали: 112 Україна, NewsOne і Zik», – йдеться в повідомленні.

Козак на базі цих каналів створив медіахолдинг Новини, генпродюсером якого призначений Олексій Семенов, який 3 червня пішов з телеканалу Прямий.

«Зараз я працюю над концепцією перезапуску каналу Zik і буду дуже щасливий від майбутньої співпраці. Адже багато провідних і співробітників Zik – мої колеги по попереднім каналах. І ми з ними на одній емоційній хвилі», – прокоментував своє призначення Семенов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus