USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У центрі Луцька демонтують незаконну рекламу ломбардів

8 Листопада 2018 07:20
До списку об’єктів зовнішньої реклами, що підлягають демонтажу, увійшла низка банерів на вулиці Винниченка та проспекті Волі.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради 7 листопада.

На вулиці Винниченка, 16 на фасаді будівлі методом наклеювання розміщено чотири банери: два банери розміром 1,5 м х 2,0 м та два банери розміром 0,2 м х 1,5 м із сюжетом «Ломбард». Також за цією адресою на фасаді будівлі розміщено два щити будівлі розміром 0,5 м х 1,5 м із сюжетом «Ломбард Благо». Власниками вказаних засобів зовнішньої реклами є ТзОВ «Бі Ел Джи Мікрофінанс» та ПТ «Ломбард Донкредит» відповідно.

На вулиці Винниченка, 47 на зупинці громадського транспорту розташовано виносну конструкцію типу «тендер» розміром 0,7 м х 1,0 м із сюжетом «Швидко Гроші». Власником вказаного засобу зовнішньої реклами є ТзОВ «Споживчий центр». Також на вулиці Винниченка, 14 на фасаді будинку розміщено чотири банери: два банери розміром 0,5 м х 2,0 м із сюжетом «Технолайф», один банер розміром 1,0 м х 3,0 м із сюжетом «Мобільний світ» та один банер розміром 1,0 м х 2,5 м із сюжетом «Преф-сервіс». Власниками вказаних засобів зовнішньої реклами є фізичні-особи підприємці: Сергій Никонюк, Віталій Кондрацький та Приватна фірма «Преф-сервіс» відповідно.

На проспекті Волі, 5 на фасаді будинку розміщено банер на металевому каркасі розміром 0,5 м х 2,0 м та два щити розмірами 1,0 м х 2,0 м, 0,2 м х 1,0 м із сюжетом «Ломбард». Власником вказаних засобів зовнішньої реклами є ПТ «Ломбард Донкредит».

На розі бульвару Дружби Народів та вулиці Окружної розташовано два великогабаритних наземних щити розміром 3,0 м х 6,0 м. Власником вказаних засобів зовнішньої реклами є ТзОВ «Бетон Брук Сервіс».

Ці рекламні засоби розміщені без отриманих у встановленому порядку дозволів на розміщення, що порушує пункт 1 ст. 16 Закону України «Про рекламу».

Інспектори КП «Луцькреклама» склали та вручили акти виявлення порушення розміщення засобів зовнішньої реклами у Луцьку та листи-вимоги про усунення порушення порядку розміщення зовнішньої реклами у Луцьку. Крім того, до Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області направили подання щодо порушення Закону України «Про рекламу» для накладання відповідних штрафних санкцій. Усі вимоги щодо усунення вказаних порушень були проігноровані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus