USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Власники супермаркетів та виробники цукерок: назвали найбагатші родини світу

19 Вересня 2021 16:07
Найбагатшою в світі визнано родину Волтонів, яка володіє американською мережею роздрібної торгівлі Walmart.

Про це повідомляє Еспресо з посиланням на Bloomberg.

Статки родини Волтонів, що походить від засновника американського рітейлера Walmart Сема Волтона, оцінюються у $238,2 млрд. Це більше, ніж у двох найбагатших людей світу – гендиректора Tesla Ілона Маска і засновника Amazon Джеффа Безоса: їхні особисті статки Bloomberg оцінює в $205 млрд та $200 млрд, відповідно.

На другому місці родина Марс (власники-виробники шоколадних цукерок Mars) зі статками у 141,9 млрд доларів.

На третьому місці родина Кохів (Koch Industries) із 124,4 млрд доларів.

На четвертому – родина Гермес (власники французької модної компанії, відомої своїми сумками Birkin) із 111, 6 млрд доларів, на п’ятому – королівська родина Саудівської Аравії зі 100 млрд доларів, на шостому – індійський клан Амбані, а на сьомому – французи Вертхаймери, яким належить бренд Chanel.

Список не містить широко розгалужені династії, такі як родина Рокфеллерів, через те, що відстежити їхні активи складно. У рейтинг також не ввійшли мільярдери в першому поколінні та родини, статки яких контролює один спадкоємець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus