USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.98

Волинський антирекорд: WOG боргує державі 42 мільйони податків

19 Червня 2017 23:47
ТзОВ «ВЕСТ ОЙЛ ГРУП», яка входить до групи компаній «Континіум», боргує державі більше 42 мільйонів гривень податків.

Про це йдеться у публікації «Конкуренту».

Сплачувати податки – справа, хоч і не приємна, зате необхідна, якщо хочемо жити в країні з ефективною та прозорою економікою. Попри це, чимало українських підприємств таки мають за собою "грішок" у вигляді податково боргу.

При аналізі журналісти скористалися реєстром податкових боржників, який підготував ресурс "Ціна держави". Дата актуалізації даних: 1 квітня 2017.

База даних сформована на основі відкритих даних, доступних на урядовому порталі data.gov.ua. Крім того, портал додатково ідентифікує підприємства з реєстру і визначає їхній статус за ЄДРПОУ.

Стан розрахунків платника податків із бюджетом змінюється щоденно, але оновлення офіційного реєстру боржників і його оприлюднення відбувається раз на місяць. База охоплює юридичних осіб, які на дату актуалізації здійснювали господарську діяльність і мали сукупну заборгованість перед Державним та / або місцевими бюджетами у розмірі більш як 1 тисяча гривень.
Борг ТзОВ "Вест Ойл Груп" становить 42,1 мільйона гривень.

Бенефіціари: діти покійного Ігоря ЄремеєваРоман та Софія, Степан Івахів та Сергій Лагур.

Керівник: Михайло Романів.

Статутний капітал: майже 3,3 мільйона гривень.

Юридична адреса: Луцьк, вулиця Кременецька, 38.

ТзОВ "Вест Ойл Груп", яким володіють нардеп Степан Івахів, бізнесмен Сергій Лагур та діти покійного Ігоря Єремеєва – Роман та Софія, більш знаний в Україні як мережа АЗК WOG. І як не дивно, саме це підприємство виявилося найбільшим податковим боржником на території Волині. Його борг складає 42,1 мільйона гривень.

Про фінансові проблеми компанії пишуть чимало. Зокрема про те, що станом на 2016 рік вона мала боргові зобов'язання перед збанкутілим банком "Форум" на суму понад 1 мільярд гривень. І нібито Фонд гарантування вкладів фізосіб може відібрати у "Вест Ойл Груп" значну частину заправок.

До того ж, колишні бізнес-партнери Ігоря Мироновича Степан Івахів та Сергій Лагур намагаються викинути з бізнесу спадкоємців загиблого. За заявою Тетяни Єремеєвої на «партнерів» її чоловіка порушені кримінальні провадження за спроби заволодіти її майном, яке перейшло до родини покійного нардепа за правом спадкування. Причому, ці спроби, виходячи з виписки про внесення заяви в ЕРДР - почалися відразу після смерті Єремеєва.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Оксана Показати IP 20 Червня 2017 09:35
Але чималений борг має Луцький автозавод. Власника памятаєте?
вова Показати IP 20 Червня 2017 09:58
зате КОНТИНІУМУ - 25 яка видатна дата можна тільки уявити скількі украдено грошей у простих людей та держави за цей час Це РАКОВА ПУХЛИНА на тілі УКРАЇНИ і в неї є свої ІМЕНА - де НАБУ а так вони скоро знову обанкротять своєюж фірмою і кінці в воду А КОВЕЛЬ нехай далі славить ІВАХІВА СТЕПАНА Люди задумайтесь
Лєлнік Показати IP 20 Червня 2017 10:13
Хороша заправка, хороша реклама, хороший бензин і борги хмарні... В Україні нічого не зміниться
невог Показати IP 20 Червня 2017 10:29
Не 42.1 млн., а 44.3 млн. (заокругено), дивіться добре таблицю.
Анонім Показати IP 20 Червня 2017 11:42
Пєця хадзяїн купить за борги, які потім спише держава
Степан Показати IP 20 Червня 2017 12:02
Додам-заправкі WOG спокійно працюють в Криму. Я особисто інколи ними користуюсь. Одна в районі ГРЕС в Сімферополі. Ще є в Фєодосійському районі на трасі Керч-Сімферополь(дуже вигідне розміщення -паромна переправа)
Справді? до Степан Показати IP 20 Червня 2017 23:52
Степан - ти баклан. Ці заправки ВОГу вже давно не належать. Читай і не позорся. https://www.epravda.com.ua/news/2016/10/6/607523/
Степан до Справді? Показати IP 21 Червня 2017 23:57
По перше- я Вас не принижував. По друге-сайт "Украінська правда" заблокований для Кримських відвідувачив. Вже давно-2 роки це точно. Причина -403 тобто власник сайта вважає кримчан небажаними персонами. Дословно -, "403. That’s an error.Your client does not have permission to get URL /news/2016/10/6/607523/ from this server. That’s all we know." шо в перекладі-"У вашего клиента нет разрешения на получение URL / новостей / 2016/10/6/607523 / с этого сервера. Это все, что мы знаем.". А задекларувати через пресу можливо все що схочеш. "ВОГ" працює в Криму тільки перерегіструвався.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus