USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Торговельні кіоски та заборона «наливайок»: погодили розміщення тимчасових споруд у Луцьку

7 Листопада 2018 11:34
Торговельні кіоски та заборона «наливайок»: декільком підприємцям дозволили розмістити тимчасові споруди для провадження підприємницької діяльності у Луцьку.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради 7 листопада.

Члени виконкому вирішили припинити дію погодження ТзОВ «ВОЛИНЬПРЕСА» розміщення стаціонарної тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності (торговельного кіоску) на вулиці Лесі Українки, 58. Підприємцю Оксані Імберовській дозволили розмістити торговельний кіоск на вулиці Лесі Українки, 58 на термін 3 роки, за умови укладення договорів на прибирання території та вивіз побутових відходів. Цьому ж підприємцю погодили розміщення кіоску на вулиці Ковельській, 4 на термін 3 роки.

Підприємцю Наталії Вороні погодили розміщення літнього торговельного майданчика на проспекті Молоді, 6а (на термін 3 роки з періодом фактичного сезонного розміщення та функціонування з 1 травня до 30 вересня).

Підприємцю Наталії Грабарчук пропонували погодити розміщення торговельного кіоску для торгівлі хлібобулочними виробами на вулиці Глушець, 8 на термін 1 рік. Після того як під час першого голосування проект рішення не отримав підтримки, підприємець запевнила, що кіоск відповідає усім вимогам і є єдиним засобом існування для неї. Отже, розміщення кіоску все ж погодили.

Підприємцю Василю Поповичу пропонували погодити розміщення групи тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності (кіоску з продажу пива, квасу, прохолоджуючих напоїв та літнього торговельного майданчика) на вулиці Глушець на термін 1 рік з періодом постійного розміщення та сезонного функціонування з 15 квітня до 15 жовтня. Також цьому підприємцю хотіли погодити розміщення причепа-фургона на вулиці Федорова, 9 на термін 3 роки з періодом фактичного сезонного розміщення та функціонування з 15 квітня до 15 жовтня.

Член виконкому Ігор Алєксєєв зауважив, що не підтримує розміщення подібних «наливайок» неподалік від школи. Своєю чергою, начальник управління розвитку підприємництва та реклами Наталія Рибай зауважила, що об’єкт розташований за межами стометрової зони від входу до школи. Втім, проекти рішень щодо розміщення тимчасових споруд підприємця Василя Поповича все ж не підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучанин Показати IP 7 Листопада 2018 12:21
"Підприємцю Наталії Грабарчук кіоск відповідає усім вимогам і є єдиним засобом існування для неї" .....а біржа праці, як для більшості безробітних волинян не є єдиним засобом існування?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus