USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

За порушення правил торгівлі на Шацьких озерах оштрафували 26 підприємців

19 Липня 2018 09:43
Під час фактичних перевірок в зоні Шацьких озер встановлено порушення касової дисципліни місцевими підприємцями.

Представники бізнесу, котрі здійснюють реалізацію товарів та послуг у зоні Шацьких озер на Волині, допускають порушення касової дисципліни, - акцентує увагу ГУ ДФС у Волинській області.

Зокрема, всі 28 фактичних перевірок на предмет дотримання вимог закону щодо реєстрації розрахункових операцій в курортній зоні виявилися результативними, повідомили у відділі організації роботи ГУ ДФС у Волинській області.

За допущені порушення при реалізації товарів 26 суб’єктам підприємництва нараховано 136,7 тисячі гривень штрафних санкцій.

Щоб уникнути штрафів представники бізнесу повинні дотримуватися вимог у сфері реєстрації розрахункових операцій. Касова дисципліна – обов’язковий елемент здійснення господарської діяльності у разі реалізації товарів, - наголошують в ГУ ДФС у Волинській області.

Туристам та відпочиваючим теж варто бути уважними до пропонованої продавцями продукції. Лише за наявності фіскальних документів покупець товару може звернутися за допомогою у Держпродспоживслужбу, якщо придбана ним продукція сумнівної якості.

Нелегальний товар, проданий з порушенням проведення готівкових розрахунків, особливо підакцизної групи, може перебувати в обігу незаконно, а тому - становити серйозну загрозу життю і здоров’ю громадян, - наголошують в ГУ ДФС у Волинській області.

Враховуючи велику кількість туристів та відпочиваючих у курортно-санаторних зонах Волині фіскали з 10 червня проводять фактичні перевірки у місцях масового відпочинку громадян, зокрема в зоні Шацьких озер.

Як свідчить практика минулих років, комплекс контрольно-перевірочних заходів та роз’яснювальна робота спонукають підприємців не порушувати закон, а забезпечити належну реєстрацію розрахункових операцій, - констатують в ГУ ДФС у Волинській області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Волинянин Показати IP 19 Липня 2018 11:22
То ви знайшли порушення касової дисципліни місцевими підприємцями ! А скільки несанкціонованої торгівлі ? А скільки тих, хто торгує чим хоче і де хоче ! Без реєстрації, без дозволів, без санітарних книжок ! А в тих, хто здає житло для відпочинку воно відповідає планувальним, санітарним, протипожежним нормам ? Вони зареєстровані ? Вони платять податки ? Ви дочекаєтесь, коли не дай бог, щось станеться або хтось спровокує щось ! Світ не бачив такого, щоби так нещадно експлуатувати державні рекреаційні ресурси і класти гроші в приватні кишені ! Своїх грошей з податків на облаштування зібрати не можете і на грантовські європейські гроші тендер провести не вмієте .Є там державні органи влади чи нема ? Бо з усього того напрошується висновок, що якщо вони там є, то або дурні, або злодії. Соромно за Україну перед Європою .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus