USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

«IMPREZA LUBARTA»: у Луцьку – благодійний бал. Фоторепортаж

5 Квітня 2019 22:34
Вишукані вбрання, музика і звичайно ж танці та майстер-класи з хореографії – в обласному центрі Волині провели благодійний бал «IMPREZA LUBARTA».

Дійство відбулося 5 квітня в музеї сучасного мистецтва Корсаків.

Ще з 2008 року Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки організовує благодійний «Університетський бал» зі збору коштів за найбільш необхідними напрямами допомоги потребуючим. Організатором заходу є Первинна профспілкова організація студентів Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки спільно з Всеукраїнським благодійним фондом «Серце до серця» та ГО «Альянс нового покоління».

Так, ще до початку офіційної частини гості балу мали змогу сфотографуватися на фоні численних фотозон, а також скуштувати чогось смачненького у фуд-зоні.
А на сцену дійства тим часом вийшли ведучі та почергово оголошували імена причетних до організації благодійного дійства.
Шоумен Сергій Скулинець подякував усім, хто долучився до цього прекрасного дійства. Він відзначив, що зібрані кошти будуть спрямовані діткам, які потребують допомоги.
Натомість головний координатор ВБФ «Серце до серця» у Волинській області Ангеліна Дацюк зауважила, що отримала сьогодні багато подяк.

«Сьогодні прекрасне дійство, тому бажаю вам гарного настрою та проведення часу. Сьогодні на вас чекає багато неймовірних сюрпризів. Сьогоднішній бал відбувається в рамках чотирнадцятої всеукраїнської акції «Серце до серця», щороку ми об’єднуємося всією країною заради того, щоб купити сучасне медичне обладнання в кожну обласну лікарню. Сьогодні ви зробили благий внесок», - наголосила Ангеліна Дацюк та розпочала флешмоб, в рамках якого кожен може зробити пожертву, кинувши кошти в скриньку.
Зазначимо, що кошти, зібрані під час балу, передадуть на придбання обладнання в кардіологічне відділення Волинського обласного дитячого територіального медичного об’єднання.

Тим часом учасники балу хвилювалися перед виходом на танцювальний майданчик. Першим відбувся парад дебютантів балу.
А потім на танцювальний майданчик вийшли «сонячні дітки», зірвавши шквал оплесків присутніх глядачів.
Також головний танцмейстер імпрези Олександр Кашевський провів для присутніх майстер-клас з хореографії, до якого долучилися чимало охочих.
Окрім того, в рамках дійства відбулися модні покази брендів одягу від кращих дизайнерів міста, благодійний аукціон та благодійна галерея мистецтв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Портос Показати IP 6 Квітня 2019 13:44
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus