USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Батько двох дітей з Нововолинська бореться з раком трахеї

10 Квітня 2019 11:52
52-річний Леонід Грищук із Нововолинська проходить лікування від раку трахеї. Променева та хіміотерапія, ускладнене дихання та постійні фінансові затрати – таке життя зараз у батька двох дітей. Родина потребує допомоги небайдужих.

Кілька медичних закладів і десятки аналізів довелося пройти до встановлення діагнозу – плоско-клітинний рак трахеї 4 стадії, пише Буг.

27-го листопада 2018 року Леонід потрапив у лікарню з ускладненим диханням та печінням у грудях. Лікарі підозрювали інфаркт.

Лікування проходив у Луцькій клініці. Перед випискою в чоловіка пропав голос, його направили на додаткові обстеження. Чоловіку зробили МРТ, на якому виявили пухлину в паращитовидній залозі – аденому.

Леоніду зробили операцію по видаленню пухлини та в процесі виявили метастазу плоскоклітинного раку. Здали аналізи, щоб виявити уражений раком орган. Та зробити це не вдалось.

Тоді сім’я звернулася в Львівський онкологічний центр, де підтвердили наявність злоякісної пухлини в трахеї. Із результатами звернулися в Волинський онкологічний диспансер, де дали направлення в Національний інститут раку. Як розповідає дружина хворого, що пухлина в такому місці, де є ризик пошкодити сонну артерії, тому лікарі не бралися за лікування. У Києві Леоніда поставили на чергу для отримання лікування.

Стан чоловіка погіршувався, було важко дихати. Щоб пухлина не перешкоджала диханню, поставили трубку. Ще один спеціаліст сказав, що діагноз недовстановлений. Виявилося, що біля первинної пухлини ще є дірки. Утворюються вони на місцях самознищення ракових клітин.

Родина звернулася в клініку ізраїльської онкології в Київській області. Там взялися за лікування. На даний час Леонід разом з дружиною знаходиться там. Чоловік проходить променеву терапію, попереду курси хімії.

Лонід працює на нововолинському м’ясокомбінаті водієм, дружина на тому ж підприємстві. У сім’ї двоє діток: 5-річний син та 14-річна донька. Саме донька розмістила у фейсбук прохання про допомогу для свого тата.

Усі небійдужі, хто має змогу фінансово допомогти мешканцю Нововолинська, можуть надіслати кошти на картку Приватбанку 5168 7427 1283 1910 Грищук Людмила Леонідівна
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus