USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

День краси, ярмарок та перегляд фільму: волинян закликають допомогти врятувати 8-місячного Максимка

10 Лютого 2020 10:13
Максим Грицишин лише вісім місяців тому прийшов у світ, а вже бореться за життя. Йому необхідна пересадка печінки, тож небайдужі волиняни допомагають зібрати батькам понад мільйон гривень на необхідну операцію.

Хлопчик знаходиться у Волинському обласному дитячому медичному територіальному об’єднанні на інтенсивній терапії, розповідають волонтери.

Лікарі поставили Максимкові діагноз – міліарна атрезія, цироз печінки, синдром портальної гіпертензії в стадії декомпенсації, варикозне розширення вен стравоходу ІІІ ст., гіперспленізм ІІст., хронічна печінкова недостатність, хронічна енцифалопатія. Операція з пересадки печінки вартує 1 281 012 гривень.

Тож волонтери вирішили допомогти батькам й організовують чимало цікавих подій, під час яких можна стати благодійником та допомогти хлопчику.

Так, 13 лютого, напередодні Дня закоханих в обласній бібліотеці для юнацтва проведуть день краси. Жінки можуть оновити свої зачіски, дізнатися чимало цікавого про догляд, поправити брови, або ж зробити манікюр. Кошти, підуть на допомогу Максимку, однак варто попередньо зареєструватися у майстра.
Також в бібліотеці 14 лютого відбудеться благодійний перегляд кінофільму «Між небом та землею» (екранізація роману Марка Леві). Початок сеансу о 17 годині, з собою закликають взяти пледики, смаколики та чай.
Уже 16 лютого в Палаці культури міста Луцька з 13 години стартує благодійний ярмарок. До того, майстрів просять подарувати свої роботи для доброї справи, аби можна було їх продати й допомогти маленькому волинянину. Роботи можна залишити в тій же юнацькій бібліотеці. Під час ярмарку продаватимуть чимало прикрас, виробів ручної роботи та кондитерських виробів. Тож можна купити щось на пам'ять, поласувати солодощами та допомогти Максимку Грицишину.
Також можна допомогти перерахувавши будь-яку суму батькам, адже навіть маленький внесок наближає їх до мети.

Номер карткового рахунку в АТ КБ «ПриватБанк»: 5168757344200466. Отримувач: Грицишин Олена Василівна. Контакти батька: +380(95)5197052.

Стежити за перебігом збору та лікуванням можна на сторінці у facebook, яку створили, аби врятувати малюка: https://www.facebook.com/groups/890552744697518/
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus