USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

«День кварталу» від Фонду Ігоря Палиці: найкращі фотомиті свята на Вересневому

2 Жовтня 2017 17:58
Близько 1000 гостей зібрало свято «День кварталу», яке організував Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» 1 жовтня на Вересневому.

Протягом цілого дня поблизу місцевого будинку культури тривав концерт, показові виступи, відбувалися майстер-класи, бульбашкове шоу, спортивно-розважальні змагання та дискотека. Крім того, усіх присутніх пригощали кулішем, а для найменших відвідувачів провели майстер-класи та бульбашкове шоу. також конкурси і розіграші з цінними подарунками.

Також на святі Дня кварталу в мікрорайоні Вересневе серед гостей заходу розіграли цінні призи. Тим, хто недільного дня вирішив завітати на святкове дійство дістались чимало призів, серед яких найголовніший – сучасний гірський велосипед.

Під час святкового заходу більше двох десятків ініціативних лучан, які, витрачаючи власні сили та час, намагаються змінити мікрорайон на краще, відзначили подяками у рамках святкування «Дня кварталу».

Зауважимо, «День кварталу» - новий проект Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». Вперше таке свято, яке зібрало близько двох тисяч гостей, організували для жителів 40-кварталу 17 вересня. Вже тоді у Фонді пообіцяли, що скоро подібні свята організують і у інших мікрорайонах Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Інна Показати IP 2 Жовтня 2017 19:33
Яке гарне свято влаштували! На Цукровому ніколи не було такого. Всім цікаво: і старому, і малому.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus