USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Дракон Саньок», пиріжки та полуниця: волиняни поїхали з подарунками на схід

15 Червня 2018 14:34
Джип УАЗ, різноманітні продукти та малюнки від дітей – саме з такими подарунками вирушили на схід України волонтери від Волинської обласної організації Української Спілки ветеранів Афганістану.

Виїзд здійснили 14 червня від офісу обласної організації Української Спілки ветеранів Афганістану в Луцьку.

Як розповів волонтер Олександр Мазурок, який придбав воїнам автомобіль УАЗ, свою волонтерську діяльність він розпочинав ще з початку війни, адже знали, що вона буде довгою.

«Я вже відправляю четвертий автомобіль, оскільки я в змозі це зробити. Дякую людям, які мені допомагають, - їх не так багато, але вони молодці, адже разом ми допомагаємо воїнами, які зберігають наш спокій», - зазначив Олександр Мазурок та додав, що кошти на автомобіль збирав півроку.

З його слів, автомобіль передадуть 14 ОМБр, до якої їздять вже п'ятий рік. Також він жартує, що автівку назвали «Дракон Саньок» на честь його тезки на фронті.
Своєю чергою, голова Волинської обласної організації «Української спілки ветеранів Афганістану» Григорій Павлович наголосив, що черговий раз волинської спілки на схід їде група волонтерів, які вже п’ятий рік поспіль відвідують передову. З його слів, воїнам передають і продукти харчування, серед яких полуниця, пиріжки, і речі першої необхідності, також для бійців закупили ліхтарі. Окрім того, є багато адресних передач.

«Бійці відчують ту теплу частинку душі від волинян та наших волонтерів, адже, дякуючи їм, ми вже п’ятий рік поспіль забезпечуємо воїнів всім необхідним. Для того, аби зібрати речі для поїздки, потрібно близько трьох тижнів, однак зараз дуже мало волонтерів їздять на схід», - каже Григорій Павлович.
Зокрема, він подякував всім, хто долучився до збору всього допомоги, - Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», ТОВ «Забіяка», ТМ «Дмитрук», «Луцьк Експрес», ПАТ «Теремнохліб», «Наш Край». Особливу подяку він висловив Ірині Левчук, яка передала бійцям каву з Італії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus