USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Горохівській школі за сприяння Фонду Ігоря Палиці придбали комп‘ютерну техніку

4 Квітня 2018 08:30
У Горохівській школі за сприяння Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» для учнів придбали комп‘ютерну техніку.

Проект реалізували на умовах співфінансування спільно із ініціативною громадою. Зокрема, для школярів 3, 4, 6 та 7 класів ЗОШ І-ІІІ ступеня №1 ім. І. Франка благодійники придбали телевізори, а для учнів 2-го класу – ще й ноутбук.

Про це повідомили у прес-службі волинського УКРОПу.

За словами директора школи Віктора Савчука це дозволить покращити та осучаснити навчальний процес, зробити його доступнішим та цікавішим для школярів.

«В нашій школі навчається 566 учнів і наступного року їх ще збільшиться, тож цією технікою будуть користуватися багато дітей, – каже керівник закладу. – Мультимедіа ми зможемо використати для наочності та полегшення шкільного матеріалу. На уроках хімії зможемо демонструвати досліди і хімічні явища, на заняттях із зарубіжної літератури використовувати презентації. Це дозволить розвинути інтелектуальні здібності учнів та мотивувати їх до глибшого вивчення шкільних предметів».

«Ми батьки сподіваємося, що реалізація проекту допоможе нашим дітям легше сприймати шкільний матеріал. І щиро вдячні, що Фонд Ігоря Палиці піклується про дітей та допоміг реалізувати нашу ідею», – каже голова ініціативної групи Людмила Яцько.

Депутат Волинської обласної ради від УКРОПу, радник голови облради Вячеслав Рубльов побував у навчальному закладі та переконаний: в учнів велике майбутнє.

«В цій школі навчаються талановиті діти, тому для нас важливо щоб вони отримували необхідну підтримку своїх вмінь та знань, – каже Вячеслав Рубльов. – Для дітей хочеться створити найкращі умови, щоб вони краще навчалися та перевершили нас в своїх справах».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus