USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лікарня на Волині отримала допомогу майже на 185 тисяч гривень

1 Квітня 2020 22:34
Ківерцівське районне територіальне медичне об’єднання 1 квітня отримало партію першочергових засобів захисту для медиків, ліків та інших товарів медичної групи загальною вартістю до 185 тисяч гривень.

Про це йдеться на сторінці народної депутатки від Волині Ірини Констанкевич.

Така підтримка стала можлива завдяки нардепу Ігорю Палиці, який з Фонду «Тільки разом» на боротьбу з коронавірусом для волинських медзакладів виділив 20 мільйонів гривень.

Як розповіла народна депутатка Ірина Констанкевич, у її 23 окрузі, Міністерство охорони здоров’я включило Ківерцівську райлікарню у список 8 медзакладів Волинської області, які першочергово прийматимуть пацієнтів з коронавірусом.

Саме така обставина спонукала організувати вантаж усього необхідного передусім сюди.

Серед того, що нині передали медикам: одноразові стерильні халати, дезинфікуючі засоби, респіратори FFP2, захисні окуляри, засоби гігієни, медикаменти та інші засоби медичного використання. Загалом товарів придбано майже на 185 тисяч гривень.

Наразі триває підготовка таких вантажів і для інших медичних закладів районів Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus