USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На «Family Weekend» продаватимуть хустинку Вакарчука та костюм Альоші

11 Серпня 2017 19:19
На благодійний аукціон, який відбудеться в рамках проведення родинного свята «Family Weekend» 12 та 13 серпня у парку ім. Лесі Українки в Луцьку, українські знаменитості продовжують передавати свої особисті речі. Кошти, котрі будуть зібрані під час цього аукціону, спрямують на придбання апарата для недоношених діток, які народжуються на Волині, повідомляє прес-служба організаторів дійства.

Так, співачка Alyosha надала концертні костюми, а лідер гурту «Океан Ельзи», не дивлячись на насичений графік, передав свою особисту хустинку з останнього концертного туру Україною, яку від завжди зав’язує на мікрофон під час виступів.

Ці та інші речі можна придбати 13 серпня о 20:00 год. у парку ім. Лесі Українки під час родинного фестивалю «Family Weekend». Захід обіцяє багато цікавих розваг як для дорослих, так і для дітей. А безкоштовний формат допоможе заощадити кошти і спрямувати їх на благодійність.

До слова, співачка Alyosha, яка сама є мамою, наголосила, що мета такого аукціону та самого фестивалю «Family Weekend» є по-справжньому благородною, адже дасть можливість на нормальне життя десяткам тисяч діток.

Про інші речі, які також передали акапельна формація «Пікардійська Терція», «Pianoboy», співачки Тоня Матвієнко та Анастасія Приходько, дует сестер «Анна-Марія», учасник Євробачення 2017 рок-гурт «O.Torvald», співаки Арсен Мірзоян, Олександр Положинський, ONUKA, гурти «Lama, «ФлайzZzа» та «НеАнгели», а також ведучий програми «Слідство ведуть екстрасенси» на телеканалі «СТБ» Павло Костіцин дізнавайтеся на офіційній сторінці родинного фестивалю «FamilyWeekend» у Фейсбук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus