USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На операцію волинянці, якій терміново потрібні імпланти, зібрали 115 тис.

21 Листопада 2018 08:45
Волинянці на операцію терміново потрібно 150 тис. Завдяки небайдужим вже вдалося зібрати 115 тис. Про це у мережі написала волонтерка Наталя Попова.

До 27 листопада потрібно зібрати повну суму.

Нагадаємо, юній Альоні Захарчук з Ратнівського району терміново збирають гроші на імпланти, які вирівняють дівчині дуже викривлений хребет.

"Продовжуємо кавовий марафон за здоров'я Альони Захарчук - в дівчинки підліткова аномалія - швидко викривився хребет і треба терміново вживляти імпланти, вартістю 150 000 грн...

Запрошую на «РАНКОВУ КАВУ ДЛЯ АЛЬОНИ» друзів, що розділяють моє бажання допомогти цій гарній дитині жити повноцінним життям і мають на це сьогодні можливість.

Я нікого сьогодні не тегаю в пості..

Друзі, маю надію, що ви теж разом зі мною сьогодні можете пожертвувати на спасіння цього дитя +50 грн. +100 грн. за філіжанку кави на рахунок", - звертається до небайдужих волонтерка.

Кошти можна перераховувати на картку мами дівчинки:

4149 4978 5548 8971 (Захарчук Світлана)

До слова, 17-річна школярка, яка проживає у селі Тур, відома у Ратнівському районі співачка і музикант.

Під час звичайного профогляду в квітні цього року в сільській амбулаторії фельдшер помітив, що хребет дівчинки надзвичайно швидко викривився. Вже через декілька місяців їй поставили діагноз сколіоз IV ступеню.

Мама Світлана пройшла з Альоною безліч спеціалістів. Проте хребет за півроку лікувань вже викривило на понад 50 градусів.

Допомогти дитині беруться лише в Київському ОХМАТДИТі. Заплановано термінову операцію для вживленню імплантів, які вирівняють дівчинці хребет . Лікарі чекають Альону 27 листопада в Києві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus