USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині дотла згоріли хлів та літня кухня, потрібна допомога

26 Вересня 2018 13:39
25-го вересня близько 2-ї години ночі трапилося займання господарських споруд в одному із дворі села Заріччя, що поблизу Володимира-Волинського, інформує Буг.

“Інколи життя підносить такі неочікувані моменти, що сліз не вистачає, аби плакати. Ця ніч для мене була наче страшний сон. Дякувати Богу, що вивів мене о другій годині ночі на вулицю, аби я побачила, що палає наша літня кухня і хлів, а так би лишились без нічого…

2 пожежні машини при сильному вітрові ледь загасили вогонь, що швидко поширювався і на будинок. Господи, як страшно було дивитись на те, коли горить твоя рідна домівка, а ти нічого не можеш зробити! Благо, що сусіди прийшли і допомагали виносити ще уцілілі речі, інструменти…..Виходить що не всі страждання ще я перенесла, але ще раз дякую Богу за життя!” – написала у мережі власниця будинку Валентина Борусевич.

Небайдужі можуть фінансово підтримати Валентину Борисевич, та переказати кошти на її карту: 5168 7427 1628 2748
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus