USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині онкохворій мамі двох дітей потрібні кошти на дорогий препарат

2 Лютого 2019 16:56
Мама онкохворої Тетяни Куценко із Нововолинська просить допомогти зібрати гроші на придбання дороговартісного препарату.

Цей препарат діє лише на злоякісні утворення, не знищуючи здорових клітин, розповіла Людмила Цимбалюк у Фейсбуці.

Нагадаємо, Тетяна Куценко з Нововолинська в 2013 році лікувала 3-тю стадію раку грудей, пройшла повністю все лікування: 7 хімій, 2 операції і 20 променевих терапій. Але у липні 2018 лікарі виявили метастази в легені та печінку.

Тепер жінка лікується препаратом «Ібранс», і він дає хороший результат. Загалом жінці потрібно пройти 16 курсів. Втім, препарат коштує дуже дорого, і самотужки купувати його щомісяця родина не має змоги.

«Препарат блокує доступ кисню до пухлин. І пухлини гинуть. Дочці його призначили в Інституті Раку. Ціна - 43000 грн. На місяць вистачає 1 упаковки. Щоб придбати його, ми вимушені просити допомоги», – написала жінка.

Жінка каже, що дочка зверталась до Міністерства охорони здоров’я, проте – безрезультатно.

«Відписка одна - купуйте за свої кошти. Донька прийняла вже декілька курсів. Покращилось самопочуття, почала вставати і виходити на вулицю, припинились фізичні муки. А головне – зменшуються метастази. В легенях нема, а в печінці зменшилися на половину», – поділилась Людмила Цимбалюк.

Усіх небайдужих жінка просить допомогти зібрати гроші на купівлю препарату.

«Допоможіть, хто має можливість, продовжити лікування. Будем вдячні за будь-яку суму», – звертається вона.

Картка ПриватБанк 4149499119683579 Куценко Тетяна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus