USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Новонародженій донечці відомого журналіста потрібна допомога на лікування

18 Квітня 2018 10:28
Новонароджена донечка журналіста, секретаря Національної спілки журналістів України, головного головного редактора ВД “ОГО” Віталія Голубєва потребує коштів на лікування.

Дівчинці, яку батьки назвали Іванкою, - всього тиждень. За цей час вона вже пережила одну операцію. 18 квітня вдруге оперуватимуть. Про це написав Віталій Голубєв на своїй сторінці й Фейсбуці.

У дитини - спинномозкова грижа і гідроцефалія головного мозку.

«Поки що ми справлялись із витратами на лікування і нікого ні про що не просили. Дехто сам допомагав, але суто з власної волі. Не люблю «сопливих» постів і не збирався писати цей - до вчорашнього дня. Але сьогодні - мусимо. Прийшов час, коли нам самим - уже важко. Тим більше, коли подумаєш, скільки ще всього може бути попереду... Хто має можливість - допоможіть. Будемо вдячні за посильну фінансову допомогу і репост цього запису», - йдеться у дописі.

Картка ПриватБанку 4731 2191 1099 8386

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus