USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Однорічній волинянці з рідкісною хворобою необхідні кошти на лікування

18 Липня 2020 18:46
Однорічна Анастасія Карплюк з Володимира-Волинського бореться з рідкісною імунно-гематологічною хворобою. На лікування необхідно близько 20 тисяч доларів.

Про це інформує БУГ.

Анастасія народилась 18-го серпня 2019 року. Коли дівчинці було 8 місяців і вона почала повзати, то батьки помітили зміни у лівій ручці, вона почала боліти. Після обстеження у київській клініці «Охматдит» дитині встановили діагноз «Гістіоцитоз з клітин Лангерганса».

До слова, ця хвороба є рідкісною, імунно-гематологічною, і до кінця недослідженою. Частота захворювань становить 3-5 випадків на 1 мільйон. Тому лікування порекомендували проходити у білоруській спеціалізованій клініці.

Приблизна сума обстеження та лікування закордоном обійдеться батькам у приблизно 20 тисяч доларів США. Оскільки родина самостійно не може зібрати таких коштів, то просить допомоги у небайдужих.

Щоб допомогти фінансово Карплюк Анастасії подолати рідкісну хворобу, пересилайте кошти на картку ПриватБанку:

5168 7450 1113 6212 – Карплюк Вікторія Василівна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus