USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Популярний комік Дядя Жора відреагував на прохання про допомогу онкохворого актора з Луцька

26 Липня 2020 13:10
Знаний український шоумен, ведучий, комік та актор Вадим Мичковський, відомий під сценічним іменем Дядя Жора відреагував на прохання про допомогу актора-любителя із Луцька Тараса Кацевича, у сім’ї якого подвійна біда – з онкологією борються і він, і його мама.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини Тарас повідомив особисто.

Нагадаємо, нелегке випробування випало на долю родини Кацевичів із Луцька. Ось уже шостий рік поспіль із злоякісною пухлиною головного мозку безуспішно бореться 56-річна Марія Кацевич (Прибиш). Заразом у 2012 році її 28-річний син Тарас виявив у себе на гомілці лівої ноги незрозуміле новоутворення. Медики діагностували агресивний фіброматоз та двічі прооперували хлопця, утім минулого року стався рецидив. Сім’я у розпачі, адже на підтримуючу терапію для матері і на лікування для сина потрібні величезні кошти, яких внаслідок довготривалої боротьби за життя пані Марії у родини, на жаль, не лишилося.


Так, після публікації статті про Тараса та його маму на сайті ІА Волинські Новини, ситуація у житті Кацевичів дещо змінилася.

«Дякую, що допомагаєте мені і мамі, це дуже зворушує і є цінним для нашої сім’ї. Отже, мені дали відповідь з німецької клініки (LMUKLINIKUM – клініка Мюнхенського университету) стосовно вартості консультації, діагностики та лікування агресивного фіброматозу лівої гомілки. Сума, яка необхідна для мене €5-6 тисяч в залежності від витрат», – повідомив лучанин.
С
таном на 25 липня 2020 року йому не без допомоги небайдужих вдалося зібрати 77 тисяч гривень, але потрібно ще 103.

До слова, Тарас Кацевич добросовісно звітує про кошти, що надходять йому на рахунок на власній сторінці у соцмережах.

«Дякую усім, завдяки Вам зібрано уже 77 тисяч гривень. Сподіваємось, що разом із вами, із Вашою підтримкою, і фінансовою, і будь-якою іншою ми зможемо зібрати необхідну суму, тож дуже Вас прошу допомогти зібрати ще плюс 103 тисяч на моє лікування. Адже коли ми намагаємось допомогти один одному і не залишаємо в біді, у такому випадку зможемо не лише перемогти хворобу, а й повернути добро сторицею. І це буде велика надія на одужання. З Божою ласкою та допомогою ми усе здолаємо», – пише волинянин.

Варто зауважити, що Тарас не сидить склавши руки. Він зізнався, що неодноразово звертався із проханням опублікувати допис або історію про нього у соцмережах до відомих людей та блогерів.

«Здебільшого селебріті ігнорували або відмовляли. Але Дядя Жора охоче розмістив інформацію про мене і маму в своїх історіях у Instagram, і особисто побажав мені здоров’я та удачі», – тішиться лучанин.
Реквізити для допомоги:

Номер картки Приват Банку для перерахування коштів 5168 7573 8915 9841 – Кацевич Тарас Сергійович (син).

Будь ласка! Ретельно перевіряйте номер рахунків, а також ПІБ отримувача. На жаль, людська біда – не перепона для шахраїв, які створюють фейкові сторінки у соціальних мережах, замінюючи реальні реквізитні дані на власні. Тому просимо переказувати кошти виключно отримувачу Кацевичу Тарасу Сергійовичу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus