USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Ще одна волинська школа отримала мультимедійний клас

21 Квітня 2017 16:55
ЗОШ І-ІІІ ступенів села Дубище Рожищенського району – опорна в окрузі. Тут здобувають знання близько 250 учнів з Дубища та Єлизаветина. Школа намагається йти у ногу з часом і все більше уваги приділяє інтерактивному навчанню дітей, інформують у прес-службі Фонду Ігоря Палиці "Тільки разом".

Для того, щоб навчання було цікавішим і сучаснішим, педагоги, порадившись із батьками, вирішили створити мультимедійний клас. Можливості батьків вичерпані, адже за їхні кош­ти вже замінили вікна, дошки та освітлення. Тому по допомогу ініціативна громада звернулася у рожищенське представництво Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». На умовах співфінансування в навчальному закладі вдалося облаштувати мультимедійний клас для початкової ланки.


Директор ЗОШ Тетяна Дмит­ренко каже, що стрімкий розвиток технічних можливостей заганяє освіту в сільських школах у глухий кут. Адже зараз є багато можливостей зробити уроки цікавими та пізнавальними, проте без сучасної техніки тут не обійтися.



«У наших діток, особливо в початкових класах, переважає наочно-образне мислення. Саме наочність відіграє дуже важливу роль у тому, щоб процес навчання був інтенсивним, новітнім, сучасним, а найголовніше – цікавим», – переконана Наталія Салова, вчитель початкових класів та англійської мови.



Батьки, розуміючи, що від держави годі чекати допомоги, з розумінням ставляться до шкільних потреб.

«Діти – найголовніше, що є у нашому житті. Вони багато часу проводять у школі. Тому ми прагнемо, щоб їм було комфортно та цікаво навчатися», – каже мама Віта Івашина.



Облаштування мультимедійного класу – перший проект дубищенської громади. Проте ініціативні жителі не зупиняються на досягнутому і вже готують новий.

«Дубище – молоде та перспективне село. Тут дуже багато діток, яким ніде проводити час. Громада побачила, що Фонд справді працює, та націлилася на новий проект – облаштування дитячого майданчика», – зазначила керівник рожищенського представництва Фонду Олена Веремчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus