USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Щодня на ліки йде 2000 грн: онкохворій волинянці потрібна допомога

20 Червня 2019 13:12
Онкохвора волинянка Тетяна Куценко з Нововолинська щодня витрачає на ліки 2000 тисячі гривень. В управлінні охорони здоров’я їй відмовили у допомозі. Самостійно зібрати такі кошти родина не в змозі. Небайдужих людей просять допомогти.

Про це повідомила мама Тетяни Людмила Цимбалюк у фейсбук.

«Як може звичайна людина, яка живе в Україні дозволити собі лікування препаратом, який коштує (упаковка) – 44000 гривень? В день – 1 таблетка «Ібранс», і з нею обов’язково таблетка гормональна «Летрозол». Коштує таке лікування 2000 гривень кожного дня. Це ціна життя мами двох дітей, моєї доньки Тані Куценко. Батько Тані помер, я, її мама – інвалід 3 групи, працюю. На звернення в Управління Охорони Здоров’я про те, щоб держава забезпечила «Ібрансом» прийшла негативна відповідь», – розповіла мама Тетяни.

«Цей препарат – її життя. Рік дочка живе з 4 стадією раку молочної залози з метастазами в печінці та легенях. Кожних три місяці робимо КТ. Результати хороші. Деякі метастази зникли зовсім, деякі змінили структуру. Ми вимушені просити допомогу. Хто може допомогти нам зібрати кошти на придбання препарату, просимо допомогти», – звертається до небайдужих жінка.

Кошти на лікування для Тетяни Куценко можна переказати на картку ПриватБанку 5168 7573 9648 7623 MasterCard Куценко Тетяна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus