USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Школярі і німці допомогли «Серцю патріота» зібрати вантаж у зону АТО

16 Лютого 2018 14:55
Пироги, домашні соління, вареники, оселедець, бензопила, запчастини, газети, маскувальні сітки та листи – це лише частина величезного переліку речей, які благодійники з волонтерського центру «Серце патріота» повезли військовим в АТО.

Відправлення відбулося 15 лютого з Театрального майдану, інформує прес-служба волинського УКРОПу.

Волонтери відвідають військових у трьох підрозділах, які дислокуються в місті Щастя, Сєвєродонецьку, Станиці Луганській, Бахмуті і Победі.

«Від бійців цих військових формувань ми отримали замовлення на необхідні їм речі, – розповідає засновник волонтерського центру «Серце патріота», депутат Луцької міської ради від УКРОПу Сергій Балицький. – До збору допомоги долучилися школярі міста Ківерці та діти, які навчаються у ЗОШ №11 міста Луцька».

«Ми залучили не тільки громадськість, а й школярів – діти з Прилуцької ЗОШ сплели понад 300 метрів маскувальної сітки, яку ми відправляємо бійцям на передову», – розповідає голова Ківерцівської районної ради, укропівець Василь Хмілевський.

До формування вантажу долучилися і благодійники з Німеччини. Співзасновник українсько-німецької благочинної організації «Серце для України» Ігор Климчук розповідає, що цього разу у зону бойових дій для бійців відправили засоби гігієни.

Волонтери «Серця патріота» закликають волинян долучатися до допомоги хто чим може – фінансами, малюнками, молитвою, листами.

«Наші хлопці потребують такої моральної підтримки понад усе. Головне, щоб волиняни не були байдужі», – підкреслює волонтерка Ольга Балицька.

За допомогу у формуванні благодійного вантажу волонтери «Серця патріота» хочуть подякувати: голові Волинської обласної регіональної парторганізації політичної партії «Українське Об’єднання Патріотів – УКРОП», раднику голови облради Вячеславу Рубльову, ПАТ «Теремно-хліб» (Андрію Тищенку), домобудівельному комбінату (Руслану Вайману), благодійному фонду «Серце для України» (Ігорю Климчуку), ЗОШ № 11 міста Луцьк, ківерцівській громаді та Сергію Гетманчуку, Олександру Варжелю, голові Ківецівської райради Василю Хмілевському, Ігорю та Ірині Чернецьким, Олександру Шабалі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
До чого воно Показати IP 17 Лютого 2018 10:26
Яка вольонтьрка при ГІГАНСЬКОМУ обороному бюджеті.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus