USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Свідомий Луцьк: меценати дали на облаштування парку 6 млн

4 Серпня 2017 08:00
Робіт на 6 мільйонів гривень профінансують луцькі підприємці для того, аби привести до ладу міський парк, встановити нове освітлення, лавки, покласти бруківку та почистити фонтани.

Це – найкращий приклад соціально відповідального бізнесу, вважає активіст, член виконкому Луцької міської ради Ігор Алексєєв.

«Вдалось долучити меценатів, які за власні кошти відновлюють алеї в парку, встановлюють освітлення тощо. Цим самим я хотів би показати, що у Луцьку, не зважаючи на складні часи, є люди, які готові віддати 5-6 мільйонів гривень на благо лучан. Це - найяскравіший приклад соціально відповідального бізнесу», - вважає Ігор Алексєєв.

ЧИТАТИ ЩЕ: У ЦЕНТРАЛЬНОМУ ПАРКУ РЕМОНТУЮТЬ АЛЕЇ. ФОТО

Як просувається процес, а також хто до нього долучився, активіст активно розповідає тисячам своїх підписників у Фейсбуці, публікуючи дописи з хештегом #свідомий_Луцьк. Деталі процесу, плани на майбутнє та про меценатів, які допомагають Луцьку – у влогах активіста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
43 Показати IP 4 Серпня 2017 08:52
Алексеев аферист, цікаво скільки собі привласнив з цих внесків, борги віддай клоун
послушник Показати IP 4 Серпня 2017 09:04
А микуліч колись хоч дав гривню жебраку під церквою? Той, що тарганами людей годував? міг би й дати. З собою не забере. Скупердяй, місцевий плюшкін.
Послушнику до послушник Показати IP 4 Серпня 2017 19:54
А Ви заробіть і роздавайте, разом приклад іншим покажете. Давати чи не давати жебракам - справа особисто кожного. Можливо він на щось інше дає, а жебракам під церквою не вважає за потрібне.
бритва оккама Показати IP 5 Серпня 2017 10:12
свідомий магазин, свідомий підїзд, свідомий район...треба всюди ліпити це слово..
В.А. Показати IP 6 Серпня 2017 19:26
На цей парк за останні чверть століття вгатили стільки грошей, що він повинен бути мімум, як Центральний парк Нью-Йорка. І лавки вже ставили... і світло міняли... і доріжки робили, і чистили по декілька раз хащі, і осушували. Що тільки не робили, а вигляд у ньому вічно як у дикої пущі. Може щось не так з планами реконструкцій ? Начальство перевірити не пробували ? Гучно повідомлялось про опорядження пляжу сходами до води, прочищенням Стиру. Пійдіть зараз - у воду ви потрапите, а на берег видертися ніяк : водорості, рослини скрізь. Пустка і недогляд очевидні !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus