USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

У 25-річного волинянина виявили рак, рідні просять допомоги

22 Жовтня 2020 08:00
Родичі волинянина Юрія Георгійовича Баюка просять небайдужих допомогти молодому татові і люблячому чоловіку подолати онкологію.

Про це ВолиньPost повідомили друзі Юрія.

Чоловік раптово почав втрачати вагу, піднімалася висока температура і погіршувалося самопочуття. Юрій Баюк звернувся по допомогу у Волинську обласну клінічну лікарню міста Луцька. У гематологічному відділенні здав усі необхідні аналізи, однак волинські медики, маючи на це підстави, вирішили надіслати їх до Німеччини. Там чоловіку підтвердили страшний діагноз – лейкемія та лімфома ІІІ стадії.

Зараз Юрій знаходиться на лікуванні у гематологічному відділенні Волинської обласної клінічної лікарніі.

Рік тому 25-річний чоловік одружився і у нього народилася донечка Злата, тому він та його рідні благають про допомогу, адже самотужки потягнути дороге лікування – не можуть.

Номер картки дружини Юрія Баюка – Анастасії: Баюк А. В. 4149499140591536
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus