USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку організовують мистецький проєкт заради порятунку 3-річної Катрусі Ребрини

2 Лютого 2020 17:41
У Луцьку організовують благодійний проєкт заради порятунку 3-річної Катрусі Ребрини, в якої лікарі виявили страшний діагноз – новотвір правої нирки, нейробластома.

Так, 12-13 лютого о 12:00 відбудеться благодійний майстер-клас з виготовлення картини-оберегу у техніці витинанка «Берегиня», – повідомляють організатори заходу.

З 18 лютого по 7 березня відбудеться виставка творчих робіт «Добротворчість лучанок». Витинанки будуть експонуватися впродовж двох тижнів у мистецькому салоні «Артист». На офіційній сторінці Палацу культури міста Луцька у мережі facebook відбуватиметься відкритий аукціон робіт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В 3-РІЧНОЇ КАТРУСІ ВИЯВИЛИ ПУХЛИНУ В НИРЦІ, ВОЛИНЯН ПРОСЯТЬ ДОПОМОГТИ ВРЯТУВАТИ ЖИТТЯ

7 березня – зустріч з майстринями, які вкладали у свою роботу всю свою любов у виготовлення витинанок на підтримку Катрусі Ребрини.

Організатори заходу запевняють, що всі кошти йтимуть на лікування дівчинки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus