USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку проведуть благодійне тренування на підтримку онкохворого Дарія Зажицького

21 Травня 2020 19:01
У Луцьку для всіх охочих проведуть благодійне функціональне тренування, виручені кошти від якого віддадуть на допомогу 22-річному лучанину Дарію Зажицькому, який протягом тривалого часу відчайдушно бореться із онкологією.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив тренер із загальної та спеціальної фізичної підготовки одного зі спортивних клубів обласного центру Андрій Руднік.Благодійне тренування відбудеться 30 травня о 9:00 ранку на стадіоні Східноєвропейського національного університету, що знаходиться на вулиці Ярощука,30.


Окрім Андрія Рудніка, у спортивному заході візьме участь й фітнес-тренер Олександр Стадницький, колега Андрія.
«Ідея провести благодійне тренування для Дарія виникла у нас із Олександром спільно. Звісно, за одне тренування якогось результату не досягнути, але це може зацікавити людей тримати тіло в гарній фізичній формі, а також заохотити до здорового способу життя», - розповідає Андрій Руднік.

З його слів, із Дарієм Зажицьким він познайомився, коли той відвідував тренування у одному із луцьких спортивних залів, де Андрій свого часу працював тренером.

Тож, для того, аби взяти участь у благодійному тренуванні, потрібно зробити переказ на суму від 200 гривень за наступними реквізитами та скинути скріншот про переказ коштів в особисті повідомлення тренерам – Олександру чи Андрію:

4149 4993 4412 6287 – Зажицький Дарій Русланович Монобанк: 5375414102545711

Усього в тренуванні можуть взяти участь не більше 40 людей.

Нагадаємо, на долю молодого лучанина Дарія Зажицького випало нелегке випробування – медики діагностували у нього лімфому крові. Здавалося б, у колишнього спортсмена, бійця ММА життя лише починається – на Новий рік хлопець зробив пропозицію руки і серця коханій, планував створити сім’ю, але важке захворювання внесло власні корективи.
Опісля у Дарія сталося токсичне ураження печінки. Медики діагностували у нього медикаментозний гепатит. Через це стан молодого чоловіка значно погіршився. Зі слів самого хлопця, якщо уражений орган не відновиться, єдиний вихід – гемодіаліз (апарат «штучної нирки»).

Після того, як показники аналізів юнака трохи нормалізувалися, Дарій отримав блок високодозної хімії, яку переніс дуже важко. Хлопець, який до цього часу мужньо боровся із раком, чи не вперше зізнався, що йому страшно. Однак Дарій абсолютно не збирається здаватися й продовжує свій нелегкий бій за життя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus