USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Судді та прокурори розкажуть про власний шлях до успіху задля порятунку важкохворого лучанина Дарія

12 Березня 2020 08:00
У Луцьку судді, адвокати та прокурори навчатимуть права задля порятунку життя важкохворого лучанина Дарія. Збір коштів на лікування Дарія Зажицького, у якого медики діагностували лімфому крові, відбудеться у межах Форуму юридичних професій, який проведуть у Луцьку 14 березня з 10:00 до 18:00 години.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив сам Дарій Зажицький.

Так, Волинський осередок Ліги студентів Асоціації правників України вирішив долучитися до збору коштів на лікування хлопця.

«Тематичний форум організовуємо не лише для студентів «правників». Теми і спікери будуть настільки цікавими, що будь-хто зможе взяти участь у форумі для загального розвитку», – кажуть організатори дійства.

Загалом, форум юридичних професій спрямований на розкриття специфіки роботи юриста у різних сферах та галузях права. Протягом одного дня адвокати, судді та прокурори розкриють особливості юридичної сфери, вимоги до роботи та шлях до успіху. Через призму лекцій, практичних завдань та обговорень кожен зможе зрозуміти, яка сфера йому ближча та частково визначитись з вектором розвитку для дальшої роботи.

Тривалість заходу – 1 день. Формат форуму супроводжується лекціями спікерів, дискусіями та обговореннями. Планова кількість лекцій – 7-8 по 40-60 хвилин з перервою на кава-брейк + вечірній корпоратив. Кількість учасників – 60-80 осіб. Місце проведення - бібліотека Східноєвропейського Національного Університету імені Лесі Українки, що знаходиться у Луцьку, на вулиці Винниченка, 30.

Яким чином учасники форуму зможуть допомогти Дарію?

По-перше, на форумі буде скринька, де кожен охочий зможе допомогти лучанину фінансово.

По-друге, внески учасників, сплачені за участь у форумі, також будуть переказані на рахунок Дарія.

І, насамкінець, будуть вказані реквізити допомоги, за якими кожен зможе переказати кошти самостійно.
Нагадаємо, на долю молодого лучанина Дарія Зажицького випало нелегке випробування – медики діагностували у нього лімфому крові. Здавалося б, у колишнього спортсмена, бійця ММА, життя лише починається – на Новий рік хлопець зробив пропозицію руки і серця коханій, планував створити сім’ю, але важке захворювання внесло власні корективи. Тож тепер Дарію потрібно виборювати власне право на життя не на октагоні, а в реальності – день за днем.
Також Інформаційне агенство Волинські Новини повідомляло про те, що 1 березня 2020 року у Луцьку відомі діджеї збирали кошти для онкохворого бійця ММА Дарія Зажицького. Благодійна акція відбулася біля головного корпусу Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

Усі, хто має змогу та бажання долучитися до одужання життєлюбного Дарія, можуть допомогти фінансово, переказавши кошти за реквізитами:
4149 4993 4412 6287 Зажицький Дарій Русланович
5375414102545711 Моно банк
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus