USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку відкрили літній сезон тренувань з кросфіту благодійною акцією для родин загиблих бійців

8 Червня 2019 14:01
Біг та вправи у бронежилетах у поєднанні з благодійністю: у Луцьку відкрили сезон літніх тренувань з кросфіту.

Благодійне тренування з кросфіту відбулося 8 червня на стадіоні СНУ імені Лесі Українки у Луцьку. Під час заходу збирали кошти для родин загиблих учасників АТО.

Виступаючий атлет України з кросфіту, тренер клубу LimeFit, майстер спорту міжнародного класу з важкої атлетики Світлана Кропивець розповіла, що сьогодні відкривають літній сезон тренувань. Вже протягом понад трьох років організовують тренування з кросфіту просто неба, влітку тренування відбуваються щосуботи. Кросфіт – модний нині напрям фітнесу, який охоплює багато різних видів спорту. Найбільша його особливість полягає в тому, що спортсмен постійно навчається чогось нового, розвиває щоразу інші якості. Кожен вид спорту має певну вузьку спеціалізацію, а кросфіт значно ширший: спортсмени бігають, плавають, піднімають штангу, виконують складні гімнастичні вправи, стріляють тощо. Тобто, потрібно бути максимально функціонально розвинутим.
Щороку у різних містах України комплексом вправ вшановують пам'ять загиблих воїнів. Аналогічна акція відбувається у США. Сьогоднішня благодійна акція у Луцьку має на меті збір коштів для допомоги дітям, батьки яких загинули на війні. Подібні тренування просто неба триватимуть щосуботи, доки цьому сприятимуть погодні умови.

Як розповів учасник всеукраїнських спортивних турнірів Роман Корнєв, кросфіт йому подобається тому, що це універсальний вид спорту, який поєднує в собі всі елементи як змагального спорту, так і фітнесу, що дає можливість займатися ним представникам різних верств населення, з різним рівнем підготовки. Займатися можна будь-де, не обов’язково у спеціалізованому залі. Він пояснив, що сьогодні тренуються за схемою Murph, яка передбачає роботу в бронежилеті (дев’ятикілограмовому для чоловіків та шестикілограмовому для жінок): виконують одну милю бігу, сто підтягувань, двісті віджимань, триста присідань та знову милю бігу.
Владислава Матяшова довго шукала свій вид спорту та тренера, з яким подобалося б займатися. Чотири роки тому вона зустріла Світлану Кропивець. Зайняття дедалі більше їй подобалися, захоплювали тим, що кожне тренування різне, насичене та цікаве. Кросфіт допомагає дівчині бути більш впевненою у собі, цілеспрямованою та досягати бажаних результатів з року в рік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus