USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Нововолинську 4-річний хлопчик травмував собі око, збирають кошти

12 Червня 2018 17:05
Через необережну забавку 4-річний хлопчик з Нововолинська пошкодив око: просять допомоги на лікування, інформує Буг.

Данило Рой з Нововолинська, граючись, випадково пошкодив собі око. Йому зробили операцію, батьки витратили значну для них суму коштів та просять про допомогу на подальше лікування.

Мама хлопчика розповідає, що 27-го квітня ввечері у своїй квартирі він грався брелком з ключами та кинув їх так, що випадково потрапив собі око. Вони звернулися до лікарні Нововолинська. Хлопчика подивився черговий лікар та сказав, що все добре. Та мама наполягала на огляді офтальмолога.

Коли дитину подивився спеціаліст, то встановив, що є пошкодження ока та дав направлення до Луцька. Там Данилку зробили операцію – зашили поранення.

Хлопчику не ставало краще, він нічого не бачив на хворе око, тому луцькі лікарі порадили звернутися в Інститут очних хвороб і тканинної терапії імені Філатова НАМН України в Одесі. Там же мамі повідомили, що при здійсненні операції попереднім лікарем, Данилку зачепили радужку та кришталик ока. Тому йому замінили кришталик та провели необхідне лікування.

У клініці хлопчик знаходився близько двох тижнів. За весь час перебування на консультації та лікування витратили близько 30-ти тисяч гривень. 21-го червня їдуть на післяопераційний огляд, щоб оцінити результати, чи відновився зір.

Мама Данилка також говорить, що хлопчику будуть встановлювати групу інвалідності.

У родині є ще 5-річний син. Батьки не в змозі самостійно оплачувати лікування. Допомагали їм родичі, батьки із садочку, куди ходить Данилко, і просять усіх небайдужих долучитися до біди, яка неочікувано прийшла.

Допомогу можна перерахувати на картку Ощадбанку 5167 4901 2205 8425 Валентина Рой.

Номер телефону батька хлопчика 098 644 34 28.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus