USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У райлікарню на Волині від благодійників передали партію медзасобів

2 Квітня 2020 19:43
Маневицька центральна районна лікарня отримала благодійну допомогу медзасобами.

Такий вантаж підготували благодійні організації за сприяння народної депутатки Ірини Констанкевич, йдеться на її офіційній сторінці у фейсбуці.

Серед того, що передали до лікарні, – ендотрахеальні трубки, ларингоскопи, розхідники для лапароскопічних стійок, електроніж, плівка на операційне поле, пов’язки для ран, калостоми, катетери, аспіраційні системи.

Читати ще: У Маневицьку райлікарню передали засоби для першочергових потреб

«Підтримка лікарень у районах, укомплектування їх засобами захисту для персоналу та виробами медичного призначення – сьогодні наше першочергове завдання в умовах поширення епідемії коронавірусу. Висловлюю щиру вдячність Олександру Кізіму, благодійному фонду «Серце в долонях», американським благодійникам з Фонду Medical Teams Internation за надану допомогу», – зазначила Ірина Констанкевич.
Нагадаємо, що Ківерцівське районне територіальне медичне об’єднання отримало партію першочергових засобів захисту для медиків, ліків та інши, які були придбані за кошти Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
СС Показати IP 2 Квітня 2020 22:50
Достойні люди, на своєму місці.. Маю за честь бути знайомим з ними. Таких мало є в наш час

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus