USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У вагітної волинянки, яка втратила старшого сина, важко захворів чоловік

15 Травня 2020 12:19
Не минуло й року відтоді, як у волинянка Анни Тимощук втопився у річці маленький син, а у дім постукала нова біда - важко захворів чоловік. Нині Анна та Олег Тимощуки чекають на поповнення. А ще подружжя виховує неповнолітню донечку. Для того, аби поставити на ноги голову сімейства, якому видалили тазобедрений суглоб, потрібні чималі кошти, яких у родини, на жаль, немає.

Про це у соцмережі повідомила знайома сім’ї Тимощуків Олена Конзера.

«Не думала, що і я колись буду писати такий пост. Але у сім’ї нашої куми сталася біда - захворів чоловік. Лише минув рік, як Анна Тимощук поховала маленького синочка Романа, який втопився в річці. І ще навіть не встигли висохнути сльози, але біль в серці трішки притихла, бо з'явилась нова надія – вагітність. Та раптом у двері їхнього дому знову постукала біда. Захворів чоловік», - розповідає жінка.

З її слів, після давнішньої травми у Олега з'явився остеомієліт, який вразив тазобедренний суглоб. Унаслідок цього почався некроз. Суглоб потрібно було терміново видалити. Тож 14 травня чоловіка прооперували.

Проте, аби замінити видалений суглоб на новий, потрібна дуже велика сума, яка на даний момент для сім'ї Тимощук є непідйомною.

«Аня знаходиться в декретній відпустці, а працювала вона санітаркою в лікарні, на її утриманні є ще неповнолітня донечка. Прошу допомоги у вас для поширення інформації, може є небайдужі люди, які можуть хоч чимось допомогти сім'ї у важку для них хвилину. Потрібна велика сума грошей - орієнтовно 70 000-100 000 гривень», - каже Олена Конзелевич.
Усі охочі допомогти сім’ї Тимощуків можуть переказати кошти за реквізитами:

Картка Ощадбанку4790 8200 1239 4448 (Тимощук Анна Олександрівна)

Приватбанк 5168 7574 0196 5035 (Тимощук Анна Олександрівна)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus