USD 39.40 39.72
  • USD 39.40 39.72
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Волинян просять допомогти 21-річній дівчині стати на ноги

10 Червня 2017 19:00
У 21-річної Ірині Бляшик із села Верхи Камінь-Каширського району виявили пухлину у хребті. Дівчина потребує допомоги небайдужих людей.

Про це повідомляє Район.Камінь-Каширський.

Зі скаргами на виражений біль в попереку та ногах дівчина звернулася до Міжнародного центру нейрохірургії, що у Києві.

Після обстеження та виявлення новоутворення у поперековому відділі хребта Ірину прооперували. Родина витратила чималі кошти на операцію, однак тепер не менш затратною буде реабілітація, яка триватиме три місяці. Відтак, рідні просять усіх небайдужих відгукнутися на їхню біду.

«Будемо дуже вдячні всім тим, хто нам допоможе вилікувати і подарувати нове життя Ірочці. Спаси Господи за розуміння і фінансову підтримк»у, – звертається до всіх небайдужих мама Тетяна Степанівна.

Кошти перерахувати можна за такими реквізитами: ПриватБанк 5168755103159451 Бляшик Тетяна Степанівна (мама Іри).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus