USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Волинянка просить допомогти її мамі подолати рак

1 Грудня 2019 20:16
У 49-річної Можайської Тетяни Іванівни виявили рак прямої кишки з метастазами в легенях та з кістозними утворами. На операцію та курси хіміотерапії необхідна значна сума коштів, пише БУГ.

За допомогою до небайдужих людей звертається донька жінки Діана.

Діана розповіла, що незважаючи на сильний біль, про який нікому не говорила, її мама ходила на роботу та продовжувала забезпечувати сім’ю. Коли терпіти вже не було сил, Тетяна звернулася в лікарю. Після довготривалого обстеження медики діагностували рак прямої кишки з метастазами в легенях та кістозними утворами.

З 19-го листопада Тетяна Іванівна перебуває в онкопроктологічному центрі в селі Боголюби. Першим етапом буде операція по виведенню прямої кишки на живіт, далі – курси хіміотерапії. На лікування та операцію необхідна значна сума коштів, яких сім’я жінки не має.

«Прошу допомоги у всіх небайдужих людей. Кожні 5-10 гривень можуть врятувати мамі життя. Ми будемо вдячні всім за фінансову допомогу і за молитву. Я вірю, що з вашою допомогою ми впораємося»,- зазначила Діана.

Усі, хто має змогу фінансово допомогти родині, можуть переказати кошти на карту ПриватБанку:

4149 4991 3163 5748 ( Кочмар Діана Миколаївна, донька ).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus