USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинянину, який три роки бореться із хворобою, потрібна допомога

23 Листопада 2017 17:58
Олександр Рудь з Нововолинська потребує допомоги. Конкретний діагноз лікарі не можуть поставити. На лікування недуги родина витрачає значні кошти, інформує Буг.

35-ти річний Олександр уже три роки бореться із хворобою. За цей період значну частину часу він прикутий до ліжка.

У лікарняному висновку – дерматоміозит з ураженням шкіри, суглобів, серця, легень та м’язів та склеродермія (автоімунне захворювання сполучної тканини). Також виявлені ознаки варикозної хвороби вен та тромбоз кінцівок.

Чоловік перебуває на обліку в ревматолога. Він розповідає, що не можуть поставити точний діагноз, а тому тяжко підібрати лікування. Зверталися до різних лікарів. Планують обстежитися закордоном, щоб отримати точний діагноз.

Олександр є інвалідом ІІ групи. Проживає разом із батьками. Коли хвороба прогресує, чоловік навіть не може пересуватися самостійно. Потрібно постійно приймати різні медикаменти. В місяць родина витрачає близько 6-ти тисяч гривень. Періодично необхідно проходити нові огляди.

В усіх небайдужих просять про допомогу.

Реквізити Ощадбанку: 5167 4900 4127 6941 Рудь Олександр Володимирович

Контактний телефон матері - 098 75 43 270

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus