USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Волинянину, який втратив батьків і здатність пересуватися, подарували електроскутер

6 Лютого 2018 12:57
Рожищенський соцзабез забезпечив електроскутер Михайла Павловського з села Ворончин, який 20 років пересувався саморобним інвалідним візком.

Нагадаємо, про важку долю, яка випала молодому чоловікові Михайлу Павловському йшлося детальніше в матеріалі «Майже 20 років на саморобному інвалідному візку по волинській багнюці». Ще п’ятирічним хлопчиком Михайло отримав травму на ковзанці, яка з часом прикувала його до інвалідного візка. Минулого року померли його мама і тато. Позбавлений опіки, Михайло на той момент найбільше потребував електроскутера для комфортного пересування.

Як пише Район.Рожище, ще у жовтні головний спеціаліст відділу у справах ветеранів, інвалідів та персоніфікованого обліку Управління соцзахисту населення Рожищенської РДА Олександр Мазелюк, розповів журналістам про те, що для Михайла замовили крісло колісне з електроприводом.

Наразі електроскутер уже передали чоловікові. Про це йдеться на сторінці Управління соціального захисту населення Рожищенської РДА.

«26 січня по базам прийшла ствердна відповідь на отримання засобу пересування - скутера для Михайла Павловського. На разі, даний засіб пересування уже в Михайла. Управлінням соціального захисту населення Рожищенської РДА виконано лише необхідне та першочергове для Михайла. Це його заявка на засіб пересування. Сподіваємось, що ЗМІ, місцеві активісти та просто не байдужі люди, не залишуть на одинці хлопця і будуть всіляко йому допомагати», - йдеться в повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus