USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Волинянину повністю видалили шлунок, потрібна допомога

4 Грудня 2018 08:00
Волинянка просить допомоги - її чоловік потребує лікування та реабілітації.

Про це повідомляє на своїй сторінці у Facebook Олена Набойчик, передає Район. Бізнес.

«До мене звернулася жителька с. Бихів Любешівського району Андрусик Анастасія, інвалід ЧАЕС, по допомогою, оскільки 2 листопада її чоловіку Андрусику Степану (1951 р.н.) у Мінську, в науково практичному онкологічному інституті ім. Алєксандрова зробили складну операцію – повністю видалили шлунок і 12 см стравоходу.

У Мінськ поїхали на обстеження 31 жовтня, а через два дні прооперували, тягнути не було куди, адже страшна хвороба (рак) уразила два життєво важливі органи. Ще у квітні Степан Іванович звернувся в обласну лікарню, тоді на Пасхальному тижні його прооперували видалили поліп на стравоході…Життя продовжувалося, та здоров`я у пенсіонера погіршувалося щоденно. Постійні проблеми із травленням. Тому він змушений був звернутися в обласний онкодиспансер.

Щомісяця робили ендоскопію стравоходу, а шлунок ніхто не діагностував, а тим часом рак уже прогресував… Тепер Степан Іванович учиться жити по-новому, адже харчується, як дитина, рухається мало. Та курс реабілітації тільки розпочався, попереду ще хіміотерапія…» – пише Олена.

Щоб продовжити життя чоловіка, родина зважилася на великі позики. На операцію пішло понад 200 тисяч гривень. Частину суми пенсіонери взяли зі своїх заощаджень, ще допомогли діти, та все одно не вистачило на лікування, тож мусили брати позику. Тоді, коли життя було на межі смерті, ніхто не думав, як віддаватимуть позику. Тепер же родина на межі відчаю та сподівається, що відгукнуться добрі люди з чуйним серцем, з бажанням підтримати.

Реквізити для допомоги:

Карта «Приватбанк» 5168742703804207, Домашич Віта Степанівна (донька),

Карта «Ощадбанк» 26205760348069, Андрусик Степан Іванович.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus