USD 39.40 39.72
  • USD 39.40 39.72
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Волинянину терміново потрібно 250 тисяч на операцію

14 Лютого 2020 08:00
Дочка волинянина Віктора Сачка з Нововолинська просить про допомогу. Операція, яка може врятувати життя чоловіка, вартує 250 тисяч гривень, інформує Буг.

45-річний Віктор Сачко в грудні 2019-го року йшов на роботу. Чоловіку раптом стало погано і він впав, травмувавши при цьому голову. Черепно-мозкова травма згодом дала ускладнення: менінгоенцифаліт. Сім’я бореться за життя нововолинця і просить небайдужих людей про допомогу.

За словами доньки, батько все життя пропрацював на шахті. Того злощасного дня також ішов на роботу.

"Все, що відбувається в моїй сім’ї останнім часом, як страшний сон. Мого тата лікували дуже хороші лікарі. Тато вже був вдома і тут знову біда. Треба хірургічне втручання, тому що стався набряк, завужений шлуночок головного мозку. Треба поставити шунт. Операція дуже дорога для нашої сім’ї", – розповідає Вікторія.


"Я студентка. Слава Богу, що навчаюся на державній формі навчання, маю стипендію. Мама, в зв’язку з хворобою тата, вимушена була піти з роботи, щоб за ним доглядати. Вся надія на вас. Якщо операція не відбудеться, то мій тато помре. Дуже прошу вас – допожіть", – звертається донька до усіх небайдужих.



Реквізити для допомоги: Приватбанк: 5168 7573 7688 4179, дружина Сачко Тетяна Степанівна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus