USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

Волинському бійцю збирають гроші на операцію

21 Лютого 2018 10:02
Військовому з Волині потрібна допомога. Волинян просять допомогти зібрати 60 тисяч на операцію на серці. Про це на своїй сторінці в мережі написав правозахисник Василь Нагорний.

"Ярема Михайло Олександрович в лютому 2015 року мобілізований в 93 бригаду - демобілізувався в 2016 році. Як то кажуть, «зализав рани» і підписав піврічний контракт, воював далі в 14 бригаді. Звичайно що ні ВЛК, ні медогляду не проходив. Тепер АТО вилізло не боком, а серцем. Хлопцеві потрібна операція на серці, причому лікарі просять не зволікати, стан щодня погіршується. Вартість операції в Луцьку приблизно 60 000 грн., але наскільки я зрозумів це якщо відкривати серце. Зараз Михайло дізнається варіанти безкровного оперативного втручання в Львові чи Києві, думаю там сума буде ще більша", - йдеться у дописі.

Зі слів Василя Нагорного, Михайлу 28 років, взагалі не вживав і не вживає спиртного, не курить, воював з честю і спину не повертав до ворога.

Живе з мамою скромно в місті Ковелі, мама на утриманні - інвалід 3 групи.

"Хлопець економив кожну копійку, коли був на контракті, щоб допомагати мамі з лікуванням та оплатити навчання в університеті. До речі, Михайло пише вірші і не тільки, в ФБ його знають під псевдонімом Михайло Укран", - додає адвокат.

Номер картки: 5168 7572 6990 3367 Приват
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus