USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Завдяки Фонду Ігоря Палиці затурцівська школа отримала новий спортінвентар

22 Листопада 2017 09:04
На умовах співфінансування Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» та громади матеріальну базу загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів села Затурці Локачинського району вдалося поповнити м’ячами, наметами, тенісними ракетками та іншим інвентарем. Також у рамках проекту закупили футбольну форму для сільської команди, повідомили у прес-службі Фонду.

Учні люблять фізкультуру та спорт. Підтвердження цього – результати різноманітних змагань, турнірів, чемпіонатів. Наприклад, затурцівські школярі – другі в області зі спортивного орієнтування, а юні любителі поганяти м’яча тримають першість із футболу в районі. Грають шкільні футболісти і за збірну села, а три учні школи відстоюють на змаганнях честь районної команди.


– Ми приділяємо спорту дуже багато уваги. Здоров’я потрібно підтримувати. І саме заняття фізкультурою, спортом загартовують дітей, – переконаний директор школи Михайло Кушнір. – Ми заохочуємо дітей, намагаємося створити відповідні умови, щоб їм було цікаво та комфортно.
Не останнє місце посідає спорт і в роботі сільської ради. Затурцівський сільський голова Володимир Патійчук переконаний: потрібно інфраструктуру розвивати, але й про спорт не забувати.

– Спорт потрібний і в селі, і в школі, адже це головний ключ до здоров’я та успіху, – каже Володимир Патійчук. – У нас – новий сучасний стадіон. Не так давно на умовах співфінансування збудували роздягальню. Також підтримуємо нашу футбольну команду, яка показує хороші результати.
Вчитель фізкультури Павло Поліщук і тренер футбольної команди Юрій Ковальчук до реалізації проекту підійшли відповідально. Спортивний інвентар вибирали ретельно, щоб і якість була висока, і ціна не кусюча. А футбольна форма, кажуть, у них тепер найкраща в районі.

Тим часом у просторій спортзалі – азарт та спортивний драйв. Під час змагань між 5-А та 5-Б класами школярі завзято демонструють вправність і майстерність. Тож справедлива нічия не влаштовує ні одних, ні інших.

Уболіває за найспритніших радник голови Волинської обласної ради, голова фракції УКРОП в облраді Вячеслав Рубльов, який завітав на презентацію проекту.

– Затурцівська школа – одна з найбільших у районі. Тут кмітливі та здібні учні, сильний педагогічний колектив. Тож будемо разом будувати міцну державу. Сьогодні ви зробили перші кроки, але вірю, що не зупинитеся на цьому, а й надалі будете розвивати свою школу, село, а разом з тим – Волинь та Україну, – відмітив Вячеслав Рубльов.

Представник партії УКРОП у Локачинському районі, куратор проекту Оксана Дмитрук зазначила, що це перший проект, реалізований спільно з затурцівською громадою. Загалом за період діяльності в Локачинському районі Фонд підтримав 34 проекти на загальну суму майже півтора мільйона гривень. З них 18 стосуються покращення матеріально-технічної бази навчальних закладів, шкіл і садочків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
1 Показати IP 22 Листопада 2017 09:35
Затурці НАЙКРАЩІ!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus