USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Луцьк

Відбувся творчий звіт учнів та викладачів Луцької музичної школи №2 «Разом до Перемоги!»

У рамках благодійного мистецького марафону «Культура-духовні крила Перемоги», що реалізовується департаментом культури Луцької міської ради та закладами культури міської територіальної громади, відбувся творчий звіт учнів та викладачів Луцької музичної школи №2 «Разом до Перемоги».

Сьогодні 23:18

У «Великодній майстерні» розпочалися майстеркласи з виготовлення святкової атрибутики

Напередодні Великодніх свят у Луцькій громаді вже традиційно стартує мистецький проєкт «Великодня майстерня». Впродовж семи днів – з 23 квітня по 1 травня (крім суботи та неділі) – у Палаці культури Луцька (ІІ корпус) проходитимуть майстеркласи з розписів великодніх писанок та виготовлення святкової атрибутики. До участі у безплатних заняттях запрошені діти військовослужбовців та ВПО.

Сьогодні 21:21

У Луцьку вже увосьме провели тренінг з відновлення для дружин і дітей військових

У Луцьку зараз групові зустрічі відвідують 32 дружини військовослужбовців і 41 дитина. Усі заняття для учасників є безплатними.

Сьогодні 20:43

Луцька міськрада передала військовим квадрокоптери

Сьогодні Луцька міська рада вкотре передала допомогу для військовослужбовців, які захищають нашу країну на передових позиціях.

Сьогодні 20:24

Їдальню дитсадка в Луцьку планують оновити

У комунальному закладі «Луцький заклад дошкільної освіти (ясла-садок) №38 комбінованого типу», що на вулиці Олени Пчілки, 54, запланували поточний ремонт частини приміщень харчоблоку.

Сьогодні 20:05

«В єдності наша сила»: у Луцьку збирали кошти на підтримку ЗСУ

У Палаці культури міста Луцька відбувся благодійний проєкт на підтримку ЗСУ «В єдності наша сила!» На сцені виступили творчі колективи національно-культурних товариств Волинське обласне товариство чехів «Матіце Волинська», Товариства польської культури імені Тадеуша Костюшка, Товариства німців Волині та Волинської релігійної громади прогресивного юдаїзму.

Сьогодні 19:03

У Луцьку на легкоатлетичному чемпіонаті змагалися 230 спортсменів з чотирьох областей. Фото

Четвертий рік поспіль в обласному центрі Волині відбувся відкритий чемпіонат КЗ ДЮСШ №3 Луцької міської ради з легкої атлетики. Цього року на «Авангарді» змагалися 230 юних спортсменів з чотирьох областей. До підтримки змагань традиційно долучився Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом».

Сьогодні 18:25

Порушував ПДР під кайфом: у Луцьку патрульні затримали водія з наркотиками

Учора в Луцьку близько 12-ї години екіпаж патрульних зупинив автомобіль Volkswagen Passat, який рухався з порушенням ПДР. Під час спілкування з водієм інспектори помітили у нього зовнішні ознаки наркотичного сп’яніння. Проте чоловік категорично відмовився від проходження огляду у встановленому законом порядку.

Сьогодні 18:05

Допекли життєві негаразди: як біля Луцька рятували самогубцю, який хотів стрибнути з 20-метрової труби

Подія трапилась сьогодні вранці. О 10.40 поліцейські групи реагування патрульної поліції ВП № 3 Луцького РУП отримали виклик про спробу самогубства у Луцькому районі. Чоловік вибрався на високу димову трубу котельні і мав намір звідти стрибнути. Мовляв, через життєві негаразди.

Сьогодні 17:10

Луцьк отримав когенераційну установку на ще одну котельню

Перша із установок була введена в експлуатацію на початку року, повністю забезпечуючи електроенергією на власні потреби одну із найбільших котелень Луцька.

Сьогодні 16:53

Вчилися писати проєкти та реалізовувати ідеї: у Луцьку – школа проєктного менеджменту для школярів. Фото

Кілька місяців в обласному центрі Волині тривала Школа проєктного менеджменту, під час якої десять команд від закладів загальної середньої освіти області навчалися писати проєкти та дізнавалися, як залучити кошти на їх реалізацію. Тематика проєктів – різноманітна, але переважно вони стосувалися освітніх закладів, у яких навчаються команди. Команда-переможець отримала десять тисяч гривень від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» на реалізацію свого проєкту – створення курсів домедичної підготовки.

Сьогодні 15:15

Закрита черепно-мозкова травма та струс: у ДТП в Луцьку на Молоді постраждали водій і пасажирка мотоцикла

ДТП трапилася сьогодні близько 12:00 на проспекті Молоді в Луцьку. На місці події було двоє травмованих. Обох з підозрою на закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку госпіталізували в Луцьку міську клінічну лікарню.

Сьогодні 14:42

29 волинян стали призерами Всеукраїнських учнівських олімпіад

Завершився IV етап Всеукраїнських учнівських олімпіад із 18 предметів. Цього року змагання відбувалися очно та дистанційно. Загалом в них взяли участь 1 374 школярі зі всієї України. Юні волиняни гідно представили область на IV етапі (фінальному) Всеукраїнських олімпіад. Зокрема, з 50 учасників 29 учнів вибороли призові місця.

Сьогодні 14:25

У Луцьку на Молоді автомобіль збив мотоцикліста

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 23 квітня близько 12 години на проспекті Молоді у Луцьку.

Сьогодні 12:34

Волинський скороход Іван Банзерук виборов олімпійську ліцензію

Цьогоріч у Парижі волинський легкоатлет Іван Банзерук, який також є амбасадором проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги», візьме участь в Олімпіаді-2024.

Сьогодні 12:02

Ексклюзивна подія до найтеплішого свята: у Луцьку із концертом до Дня Матері виступить Наталія Бучинська

Прекрасна та запальна народна артистка України Наталія Бучинська готує неймовірну концертну програму до найтеплішого свята в році – Дня матері. Концерт відбудеться 12 травня в РЦ «Промінь». Початок події – о 19:00 в РЦ «Промінь».

Сьогодні 11:45

Через аварію на електромережах частина будинків у Луцьку – без світла

За даними «Волиньобленерго», о 8:35 сталася аварійна ситуація на електромережах. Зокрема світла немає у більшості багатоповерхівок на вулицях Захисників України, Конякіна, Кравчука, Соборності, Карбишева.

Сьогодні 09:49

У Луцьку на Гетьмана Мазепи зіткнулися автомобілі

Медики надавали допомогу трьом потерпілим. У постраждалих була гостра реакція на стрес та забої. Від госпіталізації відмовились.

22 Квітня 2024 19:18

Система Orphus