USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Art Jazz Cooperation» знайомить із виконавцями

18 Серпня 2017 08:00
Луцький джазовий клуб спільно з Громадською організацією «Принцип» під патронатом Генерального консульства Республіки Польща в Луцьку запланували провести 25-27 серпня 2017 р «Art Jazz Cooperation 2017».

Організатори фестивалю знайомлять із першими виконавцями фесту.

Наприклад, акустичний дует київських музикантів, піаніста Павла Ігнатьєва та вокалістки Катіко Пурцеладзе, - це симбіоз легкості та глибини, свободи душі та радості, світлого смутку та несподіваних прийомів.
Кожен із музикантів реалізував себе як учасник інших колективів. У Павла Ігнатьєва є десять сольних альбомів в стилі неокласики та джазу, спільні роботи з гуртом Бумбокс та Сергієм Бабкіним. Катіко - вокалістка з ароматом грузинського колориту, актриса, учасниця джазового колективу “JT Fresh”, який виступав на фестивалі “ART JAZZ” в 2010 році. Голос Катіко можна почути в головнихі ролях українського дубляжу мультфільмів-мюзиклів від “Walt Disney Studios”.

На фестивалі музиканти представлять нову програму, що складається з авторських композицій та джазових стандарти в оригінальному авторському виконанні.

Minimal Groove Band - це молодий естрадно-джазовий ансамбль з невеликого провінційного містечка Білорусі.

Колектив постійно експериментує і пробує себе в різних джазових стилях, від свінгу до фанку. Так само виконує авторські композиції.

Склад колективу поєднує в собі молодість і досвід, часто поповнюється новими і перспективними музикантами.

Головна мета бенду - це пропаганда джазової музики серед молоді.
Хор Київського муніципального академічного театру опери і балету для дітей та юнацтва під керівництвом головного хормейстера Анжели Масленнікової бере участь в різножанровому репертуарі театру – операх, мюзиклах, кантатно-ораторіальних творах, музично-драматичних виставах, освітніх програмах, концертах, навіть у балетах (де є хорові партії). Хоровий колектив співає як у супроводі оркестру, так і а cappella.

Хор театру неодноразово брав участь в найпрестижніших державних заходах України (виконання гімнів країн-півфіналістів під час проведення «Євро - 2012» тощо).

«Дві меси в стилі джаз» це мистецький експеримент який вперше буде звучати на джазову фестивалі в Україні. Програма концерту склада­ється з творів найпопулярніших хорових композиторів сучасності Боба Чілкотта та Мартіна Воллінгера. У виконанні переважно молодого, а тому схильного до експе­риментів хору в супроводі інструмен­тального тріо - Діана Зуєва (фортепі­ано), Єгор Славінський (контрабас), Дмитро Орел (ударні) - «Маленька джазова меса» «сучасного героя бри­танської хорової музики» Чілкотта одразу ж позитивно налаштувала і найбільш вибагливих поціновувачів джазу.

Польський гурт “The Lions” - новатори в музиці реггі. Професійний шлях музикантів сповнений подорожей, різних експериментів та постійної відвертості з власною аудиторією. “The Lions” побували з концертами в Бразилії, Японії, Колумбії, Німеччині ,Швеції, Бельгії, Угорщині, Австрії, Чехії та інших країнах. Тонка джазова імпровізація, ямайські ритми та прекрасний вокал.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus