USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Боротьба триває», - Олександр Тиводар

18 Серпня 2017 17:02
Розглянувши апеляційні скарги прокуратури та сторони захисту, суд не змінив міру запобіжного заходу для Олександра Тиводара і залишив її у вигляді особистого зобов'язання.

Розгляд апеляцій відбувся сьогодні, 18 серпня, у приміщенні Апеляційного суду Волинської області.

Ближче до часу розгляду апеляційних скарг біля стін Апеляційного суду Волинської області зібралися депутати облради та міськради, члени спілки воїнів-афганців, спілки воїнів АТО Волині та просто небайдужі лучани, аби підтримати голову постійної поліцейської комісії, керівника Громадського формування "Варта порядку" Олександра Тиводара.

Так, сторона обвинувачення просила змінити міру запобіжного заходу на взяття під варту строком на 60 діб, оскльки Тиводар, за словами прокурора, може впливати на свідків та хід розслідування справи.

Натомість у своїй впеляційній скарзі, адвокат Олександра Тиводара просив у суду відпустити свого підзахисного у залі суду, адже йому не оголосили підозру протягом 24 години, як це передбачено законом, тому Тиводара не можна навіть вважати підозрюваним.

Вислухавши доводи обох сторін, суд постановив не задовольняти їхні апеляційні скарги та залишити міру запобіжного заходу для Олександра Тиводара без змін – особисте зобов’язання.

Вийшовши на вулицю, Олександр Тиводар подякував всім присутнім за підтримку і наголосив, що боротьба триває.

«Ми з самого початку бачили, що це сфальсифікована справа. Фактично вона розсипається на очах. Те, що сьогодні на підтримку Олександра Тиводара прийшло стільки людей – афганців, однопартійців, депутатів свідчить про те, що цю людину поважають та цінують. На жаль, після Революції Гідності влада ще більше переслідує патріотів. Але я все ж таки вірю, що правда переможе», – зауважив голова Волинської обласної парторганізації «Українського об’єднання патріотів – УКРОП», депутат Волинської облради Вячеслав Рубльов.

Нагадаємо, затримання Олександра Тиводара відбулося 8 серпня на підставі фальшивого кримінального провадження, що відкрили працівники Служби безпеки України в Закарпатській області. 9 серпня Олександра Тиводара з гіпертонічний кризом із слідчого ізолятора доправили в лікарню. До зали суду Тиводара несли на ношах під оплески його побратимів-афганців, які вважають його затримання політичною розправою. У Луцький міськрайонний суд його привезли просто з лікарні. У суді, який відбувся 10 серпня, прокурор просив для Олександра Тиводара про запобіжний захід у вигляді утримання під вартою протягом 60 днів, натомість суддя вирішив відмовити у клопотанні прокурора. Як запобіжний захід суд визначив не утримання під вартою, а особисте зобов'язання. Тиводара звільнили з-під варти у залі суду.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Прозорі ЗМІ Показати IP 18 Серпня 2017 17:12
Де ж всі правдиві коментарі)))
777 Показати IP 18 Серпня 2017 19:48
А лозунги - типографського гатунку. До акції готувалися

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus