USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Луцьктепло» хоче отримувати 100% орендної плати

23 Березня 2017 13:14
Для того, щоб відремонтувати приміщення, 100% плати з орендарів до кінця 2018 року хоче отримувати ДКП «Луцьктепло».

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань комунального майна та приватизації 23 березня.

Депутати розглянули проект змін до рішення про врегулювання оренди нерухомого майна територіальної громади Луцька.

Начальник відділу управління майном комунальної власності міськради Алла Грабко повідомила, що відповідно до рішення 30% коштів за оренду нерухомого майна міської комунальної власності, балансоутримувачем якого є комунальні підприємства, надходить комунальним підприємствам. ДКП «Луцьктепло» просить, щоб їм залишали 100% цих коштів терміном до кінця 2018 року. Йдеться насамперед про два приміщення: на проспекті Соборності, 11а та на вулиці Червоного хреста, 16. 100% орендної плати ДКП «Луцьктепло» хоче отримувати для того, щоб відновити ці будівлі, що потребують ремонтних робіт, відновлення водопровідної та каналізаційної системи. На проспекті Соборності, 11а більшість приміщень орендарі привели в адекватний стан, але є місця спільного користування, які вони не можуть відремонтувати.

Така ж сама ситуація на вулиці Червоного хреста, 16, де в незадовільному стані перебувають місця спільного користування. У разі підтримки цього проекту рішення, ДКП «Луцьктепло» щороку отримуватиме 80-100 тисяч гривень.

Члени комісії рекомендували підтримати проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus