USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

До бюджету Луцька пропонують зміни

21 Лютого 2018 16:21
У міській казні Луцька пропонують перерозподілити фінанси, аби понад 40 мільйонів гривень спрямувати в загальний фонд і бюджет розвитку. За ці кошти фінансуватимуть будівництво школи № 27, сферу ЖКГ та медицину.

Про це інформувала начальник управління фінансів та бюджету Луцької міської ради Лілія Єлова під час постійної комісії Луцької міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

«Є пропозиція 13,2 мільйона гривень спрямувати на загальний фонд і 29 мільйонів гривень на бюджет розвитку. Кошти будуть спрямовані на сферу ЖКГ, освіту, на парки та медицину. Зокрема 500 тисяч гривень виділимо субвенцію Княгининівській громаді на дорогу до сміттєзвалище. Ще 10 мільйонів гривень на завершення будівництва 27 школи. Також пропонуємо 200 тисяч гривень виділити на військовий госпіталь для безперебійної подачі кисню, ба зараз кисневі балони стоять в палатах, а це небезпечно. Також передбачено 940 тисяч гривень на капремонт приміщення для Луцької міської клінічної лікарні, щоб встановити туди ангіограф, який отримає з проектом Світового банку», - розповіла Єлова.

Присутні підтримали пропозиції щодо перерозподілу бюджету й рекомендують ухвалити зміни під час чергового сесійного засідання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus