USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Довгун бачив з’їзд п’яних, Григоренко - класику ночі, а Ганейчук - дикі оргії

8 Вересня 2010 13:21
Депутати проголосували за обмеження роботи трьох кіосків нічної торгівлі в Луцьку, бо вони збирають навколо себе вночі «алкоголіків, туніядців, наркоманів» та «дикі оргії».

Зокрема, депутат Юрій Довгун каже, що усе літо з приходом ночі зупинка і торговельний кіоск на вулиці Станіславського 52,б перетворювалася на "з’їзд" оп’янілих відвідувачів навколишній барів і ресторанів.

Довгун каже, що місцеві жителі о другій ночі з зупинки чули все: гітару, тріск від битих пивних пляшок, шум та лайку.

Депутат Любов Ганейчук подібні зібрання молодих людей на зупинках біля кіосків по проспекту Відродження 51 та Декарбристів 21 назвала «дикими оргіями».

А депутат Сергій Григоренко сказав, що на зупинці по Кравчука, 16 збирається класика ночі «алкоголіки, тунеянці та наркомани».

Обранці підтримали рішення обмежити роботу цих закладів до 22:00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
mass Показати IP 8 Вересня 2010 13:29
якось трохи неправильно... не з того боку підходите.. для чого урізатки заробіток підприємцям? краще посильте контроль міліції за нічним порядком у місті! і буде щастя всім! :)
OlegJM Показати IP 8 Вересня 2010 14:48
про який контроль міліції Ви говорите, їм це потрібно, на стусана нарватись? єдиний вихід у влади-обмеження роботи, на 100% згідний, а підприємець і за день заробить, не збідніє, як ящик пива не продасть. на мою думку, спиртне і пиво - продавати у спеціалізованих магазинах, приклад - Америка.
Гість Показати IP 8 Вересня 2010 16:19
Оцю падлоту, опущених відморозків, треба вивозити в гетто на перевиховання і більше не випускати. Напється, скотина і блює навколо як не буквально то словесно. Учора до сусідки прискіпався один олігофрен - я не стримався й той опинився з розбитим фейсом у баюрі. Бридко не моя це справа але не стримався... Заборонити однозначно!!!
Ольга Показати IP 9 Вересня 2010 13:40
Однозначно заборонити Я живу в цьому будинку- це абсурд. Школа, училище, дітки, купують сигарети,горілку.Біля нас два магазини достойні Шанс і Наш край і торгують до 22-00.А там бійки, драки не один раз міліція приїзджали роздмирати пяні оргії. І жінку два роки тому згвалтуваи, яка ішла вранці на зупинку.Не обмежити його роботу, а закрити зовсім.Дякуємо пане Довгун за турботу, бо й ви біля нас живете, а це радує,що допомагаєте.
ДеПеЗе Показати IP 13 Вересня 2010 10:54
а де раніше він був??? чи це тільки сьогодні почалось це п"янство????????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus