USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Директором обласної дитячої бібліотеки призначили письменницю

24 Листопада 2017 11:48
Письменниця Наталія Гранич обійматиме посаду директора Волинської обласної бібліотеки для дітей.

Про це йшлося під час 16-ї сесії Волинської облради 23 листопада.

Відповідно до рішення, яке ухвалили депутати Волиньради, з Наталією Гранич укладуть контракт терміном на п’ять років.

Наталія Гранич – авторка низки поетичних збірок, книг критики, член Національної спілки письменників України, у Волинській обласній бібліотеці для дітей працює з 1993 року. Письменниця - лауреат премії імені Миколи Гоголя «Тріумф» 2003 року за значний внесок в пропаганду української літератури, премії імені Дмитра Нитченка, дружина відомого поета Василя Слапчука.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Аня Показати IP 24 Листопада 2017 12:42
А не пора вже трішки закривати ці бібліотеки.Це починаючи з центру від пам"ятника Лесі Українки рівно 200 метрів-300 метрів 4 бібліотеки. Закриваємо лікарні,реабілітаційні центри,де лікуються дітки з туберкульозом,школи а бібліотеки за кожному вуглу.Хто в них ходить? Ви цікавилися,скільки в дійсності туди йде читачів, а особливо дітей. А ніскільки, майже 80 процентрів дописують з потолка. Чи варто витрачати такі кошти на утримання нікому непотрібного штату по 100 чоловік і з із захмарними зарплатами по 6-10 тисяч за заводах і шахтах при важкій праці таких зарплат не одержують.А це поганяють кавусю,посплять при коврах,поганяють мух , почистять і накрасять пазюрчики,вся їх робота.
соня Показати IP 24 Листопада 2017 20:29
чому стільки негативу, заздрість, я думаю в цих людей теж є сімї які треба утримувати. Давайте закриїмо все і посадимо дітей за мобільні, планшети та хай сидять дома...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus